ΣΚΑΪ: «Πάγωσε» το χαμόγελο του Θέμη Γεωργαντά30 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:09 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:09 μμ
georgantas


«Δεν τραβάει» ο Θέμης Γεωργαντάς και η νέα του εκπομπή «After Dark» στο ΣΚΑΪ. Στο κανάλι του Φαλήρου ήλπιζαν να τονώσει την τηλεθέαση τους, αλλά τα ποσοστά του είναι μάλλον «χλιαρά».

Δεν έχει δικαιώσει ο Θέμης Γεωργαντάς

Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν η ελπίδα του ΣΚΑΪ για βελτίωση των αριθμών τηλεθέασης, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα αυτό αποτελεί μακρινό όνειρο. Η εκπομπή After Dark δεν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής τις απαιτήσεις των υπευθύνων του καναλιού, καθώς για ακόμη μία φορά κινήθηκε σε «μέτρια» τηλεθέαση.

Ο Θέμης Γεωργαντάς συγκέντρωσε για το κανάλι του ΣΚΑΪ το 9% της τηλεθέασης και 10,6% στο δυναμικό κοινό.

Ούτε καλά, αλλά ούτε και κακά για τον παρουσιαστή, αλλά στο κανάλι σίγουρα θα ήθελαν κάτι καλύτερο, ειδικά σε μία απογοητευτική χρονιά όσο αναφορά στη τηλεθέαση του σταθμού.

ΣΚΑΪ: Πίκρα για την Τατιάνα Στεφανίδου

ΣΚΑΪ: Πολύ χαμηλά τα νούμερα τηλεθέασης την Πέμπτη για την Τατιάνα Στεφανίδου σε σχέση με αυτά που έχει συνηθίσει. «Πάλεψε» αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει τα επιθυμητά νούμερα. (29.3.2019).

Η μεγάλη «χαμένη» της μεσημεριανής ζώνης βέβαια ήταν η Έλενα Τσαβαλιά στο Open η οποία όπως κυκλοφόρησε αποχωρεί από το κανάλι του Σαββίδη μετά τα σχεδόν μηδενικά νούμερα της εκπομπής «Μεσημεριάτικα».  Ούτε όμως και η  Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε καλά ποσοστά.Τα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με αυτά που έχει συνηθίσει ήταν πολύ «άσχημα».

«Έξαλλη» η Τατιάνα

Η Τατιάνα, σημείωσε μόλις 10,9 με το «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ. «Την πέρασε» και η Ελένη Μενεγάκη και η Ζέτα Μαυροπούλια οι οποίες «κονταροχτυπήθηκαν» πολύ άσχημα για μια θέση στο δυναμικό κοινό.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 23,1
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 10,9
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 23,5
STAR: Καγιά, Shopping Star 19,5
ΣΚΑΙ: Power of love, 13,4
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 19

OPEN: Μεσημεριάτικα, Τσαβαλιά 1,9

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΑΝΤ1 – ΣΚΑΪ: «Σφαγή» με Παπαδάκη και Οικονόμου

Open: «Τα πήρε» κι έφυγε η Έλενα Τσαβαλιά – Όλο το παρασκήνιο

Open: Ξαφνικό «τσεκούρι» σε καθημερινή σειρά