Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη «βόμβα»: Από τις 3/8 η δίωξη κατά γιατρού και ακόμη ενός προσώπου (video)5 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:41 μμ


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη, ενώ όλα δείχνουν ότι σύντομα θα χυθεί ακόμη περισσότερο φως σχετικά με το κίνητρο και την ταυτότητα του δράστη, αλλά και την ύπαρξη συνεργατών ή και αηικών αυτουργών του εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Αιτωλοακαρνανίας, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος προσώπου, φιλικού της Ειρήνης, με συμπληρωματική του παραγγελία προς την Ανακρίτρια.

Πρόκειται για εξέλιξη – «καταπέλτη», η οποία έρχεται επί της ουσίας να επιβεβαιώσει όσα από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν τόσο η οικογένεια της 44χρονης μητέρας, όσο και οι νομικοί τους εκπρόσωποι.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» διώξεις κατά ενός ιατρού, του προαναφερθέντος φιλικού στην Ε.Λαγούδη προσώπου, αλλά και ενός ακόμη προσώπου ασκήθηκαν από τις 3 Αυγούστου.

Δείτε το video:

Υπενθυμίζεται ότι τα αδικήματα για τα οποία αρχικά ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξεις.

Τα εν λόγω πρόσωπα αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να κληθούν σε κατάθεση από την Ανακρίτρια Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Συγκλονίζει ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη: Έγινε τεράστιο βήμα προς την αλήθεια