Λίνα Κοεμτζή: Το ξέσπασμα της φίλης της για τον άδικο θάνατο της φοιτήτριας (video)12 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:04 μμ


Αποκαλύψεις βγαίνουν κάθε μέρα στο φως σχετικά με τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά που φέρεται να πήδηξε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας.

Η Λίνα Κοεμτζή φέρεται να είχε έρθει σε επικοινωνία και επαφή με ερασιτέχνη φωτογράφο για μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, με τον όρο να μη διαρρεύσουν οι φωτογραφίες της στην πόλη όπου ζούσε. Ο φωτογράφος δεν κράτησε τον λόγο του και οι φωτογραφίες έφτασαν σε όλα τα Γιαννιτσά…

Η Λίνα Κοεμτζή θεωρείται το πρώτο θύμα cyber-bullying. Τον εκφοβισμό που δεχόταν προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει μόνη της αλλά δεν τα κατάφερε. Την κυνηγούσαν τόσο τα δύο ροζ βίντεο όσο και ο εκβιασμός που δεχόταν.

Στενή φίλη της Λίνας μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και εξέφρασε κι αυτή την πεποίθησή της ότι η Λίνα ωθήθηκε στην αυτοκτονία από άτομα που την εκβίαζαν, ενώ αναφέρεται και στη μυστηριώδη κοπέλα που έμενε στην εστία και φέρεται να μοιραζόταν τον ίδιο σύντροφο με την αδικοχαμένη κοπέλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Λίνα Κοεμτζή: Θύμα εκβιασμών η φοιτήτρια που αυτοκτόνησε – Δύο ακόμη διώξεις (video)