Σοκ στο Ηράκλειο: 6χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα1 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:16 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:33 πμ


Μετά την τραγωδία στη Ρόδο, ένας ακόμα πνιγμός έρχεται να συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς ένα αγοράκι 6 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στο Ηράκλειο.

Σχεδόν την ίδια ώρα, που οι δύο αδελφές από τη Γαλλία πνίγονταν σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, ένα ανάλογο περιστατικό διαδραματιζόταν στο Ηράκλειο.

Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, εξάχρονο αγοράκι με καταγωγή από το Ισραήλ που έκανε διακοπές με την οικογένεια του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Το αγόρι πνίγηκε στα νερά της πισίνας του ξενοδοχείου, μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια μελών της οικογένειάς του και άλλων τουριστών.

«Κληθήκαμε στο σημείο και σπεύσαμε άμεσα με ασθενοφόρο, αλλά και μικρό όχημα με το γιατρό. Στο ξενοδοχείο έφτασε και ασθενοφόρο από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής. Το 6χρονο αγοράκι ήταν σε κατάσταση ανακοπής μετά από πνιγμό. Επί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να το επαναφέρουν, ενώ η προσπάθεια συνεχίστηκε και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε. Δυστυχώς, όμως, το παιδί δεν επανήλθε», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης Γιάννης Ζαφειρίου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τραγωδία στη Ρόδο: Συγκλονισμένοι οι γονείς – «Τα παιδιά μας δεν ήξεραν κολύμπι»