Άκης Πετρετζίκης: Χαμόγελα ευτυχίας για τον σεφ του Alpha10 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 6:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:55 μμ


Τρελαίνει κόσμο ο Άκης Πετρετζίκης με την εκπομπή Kitchen Lab αλλά και το Akis’ Food Tour στο κανάλι του Alpha αφού καταγράφει υψηλή τηλεθέαση.

Ο γνωστός σεφ έχει πλέον διπλό ρόλο στο κανάλι της Κάντζας, αφού κάθε Κυριακή εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες δύο φορές πλέον, μία το απόγευμα και μία στην prime time ζώνη.

Πάντως, μέχρι τώρα, μόνο από υπερβολική δόση Πετρετζίκη δεν… πάσχουν οι τηλεθεατές, αφού το Kitchen Lab δίνει «ανάσα» στην τηλεθέαση καταγράφοντας μέσο όρο 17,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο έφτασε μέχρι το 18,2%.

Φυσικά κατέκτησε άνετα την πρωτιά στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη της τηλεόρασης, αφού κανένα άλλο πρόγραμμα δεν έφτασε σε τόσο υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, και το Akis’ Food Tour τα πήγε εξαιρετικά, κόντρα μάλιστα στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Open, αφού έφτασε στο 17,1 στο δυναμικό και στο 18,2 στο γενικό σύνολο.

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι άκρως ικανοποιητικά για τον Άκη Πετρετζίκη, για τον οποίο πίνουν νερό στο όνομά του στον Alpha, αφού τους βγάζει ασπροπρόσωπους.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει εξελιχθεί σε λίρα εκατό για τον Alpha, αφού τα νούμερα που φέρνει είναι πολύ υψηλά, κάτι που «ανάγκασε» τους ιθύνοντες να του δώσουν και δεύτερη εκπομπή στο κανάλι.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Αυτός είναι ο «Γιώργος Οικονομέας» για το κανάλι Μαρινάκη

Mega: Αυτός είναι ο «Άκης Πετρετζίκης» για το κανάλι Μαρινάκη

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την επίσημη πρεμιέρα του «νέου» καναλιού Mega, του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη Alter Ego έχει αναλάβει όλο το εγχείρημα για το στήσιμο του «Μεγάλου Καναλιού», όσο έχει να κάνει με πρόσωπα αλλά και το πρόγραμμα του Mega.

Έτσι στο στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχει και μία μαγειρική εκπομπή με παρουσιαστή τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.  Το «νέο» Mega θα έχει πλέον τον δικό του «Άκη Πετρετζίκη» και αυτός θα είναι ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. Να σημειώσουμε εδώ ότι και οι δύο σεφ, έχουν περάσει στο παρελθόν από το «παλιό» Mega.

εκπομπή του Παπανδρέου, θα λέγεται «Νόστιμα και απλά» και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 16.30.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Ανδρέας Γεωργίου: Ραγδαίες εξελίξεις με ΣΚΑΪ – Ποιο το μέλλον για τις «8 Λέξεις»