Alpha: «Γκάζωσε» η Ναταλία Γερμανού29 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:52 μμ


Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ολοκληρώνει το 2019 το «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Η εκπομπή του Alpha και την περσινή αλλά και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κυριαρχεί στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2019 η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της έπαιξαν «μεγάλη μπάλα» και το «Καλύτερα δε γίνεται» πήρε εύκολα την πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό, όσο και στο γενικό σύνολο.

Το «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου μέσο όρο τηλεθέασης 20,7% στο δυναμικό κοινό και 18,6% στο γενικό σύνολο, αφήνοντας πολύ πίσω τις εκπομπές που έχει «απέναντι» την ώρα που βγαίνει στον «αέρα».

Το «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ έκανε 8,3% στο δυναμικό κοινό και 13,1% στο γενικό σύνολο, ενώ το «Αννίτα Κοίτα» με την Αννίτα Πάνια στο Open, 4,6% και 6,3% αντίστοιχα.

Alpha: Ανατροπή με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη και το κανάλι του Alpha ετοιμάζουν κάτι που δεν το έκαναν τα προηγούμενα χρόνια κάνοντας την ανατροπή.

Αυτή είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εμφανιστεί ζωντανά στην τηλεόραση του Alpha την παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που η εκπομπή της μεταδιδόταν μαγνητοσκοπημένη.

Αυτό θα γίνει γιατί σε αντίθεση με το Happy Day που βγήκε ζωντανά την παραμονή των Χριστουγέννων η «Ελένη» βγήκε μαγνητοσκοπημένη.

Μάλιστα, φέτος η Ελένη έσπασε ακόμη μια παράδοση, καθώς η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί αρκετές στιγμές από τις διακοπές της μαζί με τους ακολούθους της στο instagram δημοσιεύοντας ούτε μια, ούτε δυο φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές, ενώ σε μια από αυτές μπορεί να διακρίνει κανείς και τη μικρή της κόρη Μαρίνα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Νίκος Μάνεσης: «Χαμός» με τον δημοσιογράφο στο κανάλι

Alpha: Ανησυχία για Μενεγάκη – Η επίδοξη αντικαταστάτρια

Προβληματισμός επικρατεί στο κανάλι του Alpha, καθώς πολλά από τα συμβόλαια γνωστών προσώπων στον σταθμό λήγουν το καλοκαίρι.

Ένα από αυτά είναι και της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο μάλιστα είναι και από τα πιο μεγάλα στην ελληνική τηλεόραση.

Η υπόθεση ανανέωσής του συμβολαίου θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το επόμενο χρονικό διάστημα. Η ωραία Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το κανάλι αφού παραμένει στο δυναμικό του από το 2005.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» αυτή την περίοδο όλο το βάρος των ιθυνόντων του καναλιού έχει πέσει στην υπόθεση μεταβίβασης του καναλιού. Η μεταβίβαση του καναλιού από την πλευρά του Δημήτρη Κοντομηνά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη θα βρεθεί στην επιτροπή ανταγωνισμού όπου και θα ελεγχθεί.

Σύμφωνα με πηγή του καναλιού που μίλησε στο περιοδικό, όλα τα συμβόλαια θα πέσουν στο τραπέζι από μηδενική βάση.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η υπόθεση δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν το Πάσχα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις της μέχρι στιγμής. Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι ο Alpha θα προτείνει μείωση της τάξης του 70% στα χρήματα που λαμβάνει.

Ακόμη φημολογείται ότι θα της προταθεί μέχρι και να αλλάξει ζώνη αν το επιθυμεί. Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται πολλά χρόνια στο τιμόνι της μεσημεριανής της εκπομπής και μπορεί να θεωρεί ότι έχει κορεστεί.

Η επίδοξη αντικαταστάτρια

Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επιθυμία της διοίκησης Βαρδινογιάννη να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών, αλλά μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Όπως έχει αποδείξει και από τη θητεία της στο Star η οικογένεια επιθυμεί να μην υπάρχουν τεράστιες διαφορές στα συμβόλαια των παρουσιαστών στα κανάλια της.

Γι’ αυτό η πληροφορία που έχει διαρρεύσει και δεν έχει διαψευστεί κάνει λόγο για πρόταση που θα αγγίζει το 1/3 του σημερινού συμβολαίου της ωραίας Ελένης.

Μάλιστα, επειδή αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία μόνο με θαύμα θα παραμείνει στο κανάλι η Μενεγάκη, υπάρχει ήδη και το σενάριο για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι υπάρχει το χαρτί της Ελεονώρας Μελέτη που μπορεί να αντικαταστήσει και με το παραπάνω την ωραία Ελένη.

Η Μελέτη έχει δοκιμαστεί σε όλες τις ζώνες και έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα έχει τον τρόπο πάντοτε να τα καταφέρνει. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι θα είναι η ιδανική αντικαταστάτρια της Μενεγάκη, αν το πράγμα στραβώσει και οι 2 πλευρές οδηγηθούν σε διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Όλγα Τρέμη: Πέφτει «τσεκούρι» στην εκπομπή της

Mega: Κίνηση-ματ από το κανάλι του Μαρινάκη