Ανδρέας Γεωργίου: Νέα πρόσωπα – έκπληξη στις «8 λέξεις»7 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:13 μμ
georgiou


Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται να εντάξει καινούρια πρόσωπα στα επόμενα επεισόδια της σειράς στο κανάλι του ΣΚΑΪ, τις «8 λέξεις».

Ποιοι μπαίνουν στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Βύρων Κολάσης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ελίνα Μάλαμα, Μικαέλλα Κασινού. Τα πάντα ανατρέπονται. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο, με όσα θα… αποκαλυφθούν. Νέες σχέσεις και μπερδέματα για την οικογένεια Καλλέργη, αλλά και για το φιλικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Βαγγέλης Ροδίτης –Κερκυραίος (Ιεροκλής Μιχαηλίδης): ο μπαμπάς του Σπύρου(Πάνος Μπακανδρέας) θυμήθηκε πως του έλειψε ο γιος του μετά από 25 χρόνια που ήταν στη Γερμανία και επιστρέφει στην Κέρκυρα για να τον δει, αλλά και να ζήσει μόνιμα και να κάνει μπίζνες!

Πριν από 25 χρόνια εγκατέλειψε γυναίκα και παιδί ερωτοχτυπημένος από μια τουρίστρια την οποία ακολούθησε στη Γερμανία… και ξέχασε απλά ….να επιστρέψει!!! Ένας χαριτωμένος και μποέμ χαρακτήρας που ζει μια παρατεταμένη εφηβεία και θα δημιουργήσει πολλά ευτράπελα στις ζωές των ηρώων!!! Η αγάπη του για τις γυναίκες, τη χλιδή και τα…δανεικά χρήματα θα αναστατώσουν τους πάντες στην Κέρκυρα!

Μάρκος Καλλέργης (Βύρων Κολάσης): ο σύζυγος της Ναυσικάς (Πέμη Ζούνη) και πατέρας του Οδυσσέα (Αντρέας Γεωργίου), του Μιχαήλ (Ιάσονας Παπαματθαίου) και του Νικηφόρου (Ανδρέας Ανδρεόπουλος) που έχει κηρυχτεί σε αφάνεια επιστρέφει στην οικογένειά του. Ένας δυναμικός, ισχυρός άντρας που έζησε για 10 χρόνια στο εξωτερικό «παράνομα» έχοντας δημιουργήσει ισχυρές διασυνδέσεις, επιστρέφει …αγνώριστος!

Δαμιανός (Κώστας Αναγνωστόπουλος): είναι ένας 40χρονος επιστήμονας που ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη, πρώην σύντροφος της Σοφίας (Μικαέλλα Κασινού), την οποία ερωτεύεται ο Φοίβος (Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο). Ο Δαμιανός μαζί με τον Φοίβο (που έχει δημιουργήσει έναν δικό του αλγόριθμο) συνεργάζονται επαγγελματικά…Η συνεργασία τους προχωρά καλά, μέχρι που θα μπερδευτούν με τα προσωπικά τους…

Τόνια (Ελίνα Μάλαμα): μία νέα κοπέλα που θα υποδυθεί τη γραμματέα του  Μιλτιάδη (Κούλλης Νικολάου). Θα την προσλάβει, όταν προκληθεί ρήξη στο γάμο του με την Κατερίνα (Ευτυχία Μέλη), και εκείνη θα αποχωρήσει από το πολιτικό γραφείο. Όμορφη και σέξι, κρύβοντας το παρελθόν της, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση…

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ανδρέας Γεωργίου: Αλλαγή δεδομένων με τον ηθοποιό στον ΣΚΑΪ