ΑΝΤ1: Πρωινός πονοκέφαλος στο κανάλι14 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:03 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:11 μμ
ant1


Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται για τον ΑΝΤ1 η πρωινή ζώνη τόσο από Δευτέρα ως Παρασκευή όσο και το Σαββατοκύριακο.

Βλέπετε, με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Παπαδάκη, που έστω και με διαφοροποιήσεις από μέρα σε μέρα κινείται στα γνωστά πλαίσια των προηγούμενων ετών, έντονος προβληματισμός επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού του Αμαρουσίου όχι μόνο για την εκπομπή ΡογκάκουΣταθη, αλλά και για τη Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρο ανταγωνισμό για τα δεδομένα της ζώνης της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στα μέσα της εβδομάδας, ο αρχισυντάκτης του «Πρωινού», Γιώργος Πράτανος, υπέβαλε την παραίτηση του, με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει δράση και στην επιλογή περιεχομένου, ενώ κομβικό ρόλο θα έχει και ο Νίκος Παρτσώλης.

Μέσα σε όλα αυτά φαίνεται, σύμφωνα με το secret των Παραπολιτικών, πως μέχρι νεωτέρας απομακρύνεται το ενδεχόμενο να υπάρξει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και το Σαββατοκύριακο, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ένα τέτοιο project, αν και εφόσον πετύχει, θα επηρεάσει θετικά τους Ρογκάκο Στάθη, αλλά και το σύνολο του προγράμματος του Σαββάτου και της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:One: Η αποκάλυψη για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΣΚΑΪ – Open: «Πόλεμος» για ένα πρόσωπο

Γιώργος Παπαδάκης: Δείχνει τα «δόντια» του ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1

papadakis
Η μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης στην πολύ πρωινή ζώνη καλά κρατεί με ANT1 και ΣΚΑΪ να κονταροχτυπιούνται στα ίσα για την κορυφή.

 

Στην κορυφή ο Γιώργος Παπαδάκης

PAPADAKIS

Γιώργος Παπαδάκης και Δημήτρης Οικονόμου βρίσκονται στα… μαχαίρια για το ποιος θα αναδειχθεί σε βασιλιά της πολύ πρωινής ζώνης στην τηλεόραση. Όμως ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τις τελευταίες μέρες έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα και κατακτά την πρωτιά καθημερινά.

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 23,9 και άφησε στη δεύτερη θέση το «Σήμερα» που συγκέντρωσε 16,9 στο δυναμικό κοινό.

Για ακόμη μία μέρα ο Γιώργος Παπαδάκης και ο ΑΝΤ1 έδειξαν ότι νωρίς το πρωί δεν έχουν αντίπαλο, αφού οι τηλεθεατές τον επιλέγουν καθημερινά για την ενημέρωσή τους.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 23,9
HAPPY DAY 17,6
ΣΗΜΕΡΑ 16,9
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30 16,2
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7:00 10,7
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4,1

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ