Αντώνης Κανάκης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ3 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:01 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:26 μμ


Τον Νοέμβριο τους περιμέναμε, τον Φεβρουάριο θα κάνουν πρεμιέρα τελικά οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ.

Μπορεί η αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί από το κανάλι για την έναρξη των εκπομπών του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του ήταν μέσα Νοεμβρίου, τελικά θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο.

Αιτία; Η καθυστέρηση της έναρξης του «Big Brother». Το κανάλι κατέληξε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στην εταιρία παραγωγής που θα αναλάβει το καθημερινό ριάλιτι κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από τον Φεβρουάριο.

Αυτό βεβαίως συμπαρασύρει και το υπόλοιπο πρόγραμμα, καθώς το Big Brother θα παίζεται στις 23:00 και θα ακολουθεί κάθε Δευτέρα το «Ράδιο Αρβύλα» και κάθε Τρίτη το «Βινύλιο».

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα επανακάμψουν τον Φεβρουάριο.

ΣΚΑΪ: «Κόλπο γκρόσο» με παρουσιάστρια του Open στο κανάλι

«Κόλπο γκρόσο» με αρπαγή παρουσιάστριας από το Open θέλει να κάνει ο ΣΚΑΪ, που ψάχνει τρόπους να ανεβάσει ξανά την ψυχαγωγική του ζώνη.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει στα… σκαριά την επάνοδο του ριάλιτι Big Brother και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει την παρουσίαση. Στόχος των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι να δώσει τον ρόλο της παρουσίασης σε γυναίκα.

Θέλει την Καινούργιου ο ΣΚΑΪ

Όπως αναφέρει η Real Life, το κανάλι έχει βάλει στόχο να «κλέψει» την Κατερίνα Καινούργιου από το Open και να της αναθέσει την παρουσίαση του Big Brother. Στον ΣΚΑΪ εκτιμούν την παρουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας και της έχουν προτείνει να αλλάξει «στρατόπεδο».

Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει, αφού η Καινούργιου δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, οπότε δεν αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Τσίπρας: «Ψήνεται» επιστροφή στον ΣΚΑΪ