Δημήτρης Καμπουράκης: Έχει πέραση ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ13 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:33 μμ


Συνεχίζει να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα στο κανάλι του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμπουράκης με την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα».

Σταθερός ο Δημήτρης Καμπουράκης

Έχοντας στο πλευρό του τη Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, οι οποίοι αντικαθιστούν φέτος τον Τάκη Χατζή, ο δημοσιογράφος βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης να κυμαίνονται οριακά σε διψήφια νούμερα. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι έχει απέναντί του στον Alpha τον «οδοστρωτήρα» Νίκο Μάνεση.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 σημείωσε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 11,3. Ωστόσο, στο γενικό σύνολο τα νούμερά του ανεβαίνουν κατακόρυφα, φτάνοντας ακόμα και το 20 σε κάποια τέταρτα.

Φαίνεται πως οι τηλεθεατές ηλικίας 18-54 δεν προτιμούν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και στρέφονται για την πρωινή τους ενημέρωση τις ανταγωνιστικές εκπομπές και δη τον Νίκο Μάνεση στον Alpha. Όμως, ο Καμπουράκης έχει πέραση στις υπόλοιπες ηλικίες, αφού τα ποσοστά στο γενικό σύνολο είναι σχεδόν διπλάσια. Πρόκειται για έμπειρο δημοσιογράφο, γνώστη της τηλεόρασης και στον ΣΚΑΪ υπάρχει εμπιστοσύνη και στήριξη στη δουλειά του.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ 22,8
ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 11,3
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ 6,3
MΙΑ ΖΩΗ 10,8
ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 11,7
* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημήτρης Καμπουράκης: Γλυκόπικρη «γεύση» για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ

Ο δημοσιογράφος δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει στον σταθμό του Φαλήρου, έχοντας όμως απέναντί του μεγάλο ανταγωνισμό από τον Νίκο Μάνεση στον Alpha.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης τα πήγε εξαιρετικά στο γενικό σύνολο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο και για τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό. Στους τηλεθεατές ηλικίας 18-54 κατάφερε απλά να φτάσει σε διψήφιο νούμερο, όμως στο γενικό «χτύπησε» ακόμα και 20άρια.

Ο παρουσιαστής, έχοντας στο πλευρό του τη Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση με τα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο παρουσίασε μικρή άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που κάνει τα στελέχη του καναλιού να αισιοδοξούν για τη συνέχεια.

Δυναμικό κοινό: 13,8% – 9,2% – 8,7% – 10,3%

Γενικό σύνολο: 23,8% – 20,2% – 18,9% – 16%

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ 25,3
ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 10,5
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ 4,0
MΙΑ ΖΩΗ 2,3
ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 10,6
* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research