Επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» σε κανάλι – έκπληξη (video)21 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:27 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:27 μμ


Ο Στέλιος Μάινας, μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από μερικές μέρες, όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψουν τα «Μαύρα μεσάνυχτα» είπε ότι είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις.

Τι αποτέλεσμα είχαν όμως αυτές οι συζητήσεις; Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας, ο Πάνος Κακκινόπουλος είχε ζητήσει με την προηγούμενη διοίκηση του Open για την επιστροφή του θρυλικού σίριαλ του Mega.

Κι ενώ το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ήθελε πολύ τη συγκεκριμένη σειρά, διαπίστωσε ότι τα δικαιώματα άνηκαν στο Mega, οπότε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι τα «Μαύρα μεσάνυχτα» μπορούν να επιστρέψουν μόνο στο Mega.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει δείξει ενδιαφέρον για κάποιες παλαιότερες σειρές, όπως είναι το «Κάτω παρτάλι» και η «Εθνική Ελλάδος» που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Στο τραπέζι, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έχουν πέσει και τα «Μαύρα μεσάνυχτα«.

Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο ραντεβού με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, μιας και ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Open μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Mega: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κανάλι Μαρινάκη

One – Mega: «Όχι» από 4 γνωστούς δημοσιογράφους στο κανάλι

Το κανάλι Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη προσπαθεί να στελεχωθεί με κορυφαία ονόματα του δημοσιογραφικού χώρου, ώστε όταν και αν εκπέμψει, να είναι έτοιμο για την κορυφή.

Ωστόσο, οι διεργασίες συναντούν και δυσκολίες, αφού εκτός από τις συμφωνίες με επιφανή πρόσωπα των μίντια, οι ιθύνοντες του One και προσεχώς Mega εκλαμβάνουν και αρνήσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ethnos.gr, μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις ηχηρές αρνήσεις δημοσιογράφων που εργάζονταν στο Mega μέχρι το τέλος της λειτουργίας του ειδησεογραφικού του τομέα.

Πρόκειται για ένα συντάκτη υπουργείου, έναν από το εξωτερικό δελτίο, έναν ανταποκριτή του εξωτερικού καθώς και ένα προβεβλημένο πρόσωπο του πολιτικού ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι λόγοι είναι οι οικονομικές προτάσεις που δέχτηκαν αλλά και η διαφοροποίηση του νέο σταθμού σε σχέση με το παρελθόν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Star: Στην κορυφή η Μάρα Ζαχαρέα