ΕΡΤ: Δυνατά «χτυπήματα» εκτοξεύουν το κανάλι της Αγίας Παρασκευής2 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:50 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:50 μμ


Αλλάζουν όλα σταδιακά στην ΕΡΤ αφού το κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης σκοπεύει να έρθει πιο κοντά στους ιδιωτικούς σταθμούς, με νέο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», σκοπός της διοίκησης είναι να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος μέχρι στον Ιούλιο, ώστε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα μεταδώσει αποκλειστικά η ΕΡΤ, ν’ αρχίσει εντατικά την καμπάνια για το νέο προφίλ της.

Από τον προϋπολογισμό του 2020 υπολογίζεται ότι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ θα αξιοποιηθούν για το πρόγραμμα και επενδύσεις, ενώ ξεκινούν άμεσα τα πρώτα βήματα για να κάνουν την ΕΡΤ ένα πιο ελκυστικό κανάλι για το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Νέες εκπομπές στην ΕΡΤ

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει στην απογευματινή ζώνη ένα μαγκαζίνο στα πρότυπα του «The View», με πέντε γυναίκες δημοσιογράφους, αλλά και ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Για το μεσημέρι εντάσσεται προσεχώς η εκπομπή «Μεσημερολόγιο» με τον Κώστα Λασκαράτο, τη Χρύσα Παπασταύρου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, ενώ στη βραδινή ζώνη έρχονται η σατιρική εκπομπή με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, «Instalation», αλλά και η εκπομπή «Συναντήσεις».

Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου εντάσσεται μία εκπομπή με θέμα τη Eurovision, την οποία θα παρουσιάζει ο Μιχάλης Μαρίνος. Στο επίπεδο της μυθοπλασίας προχωρούν οι συζητήσεις για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Βικτόρα Χίσλοπ, «Καρτ Ποστάλ».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Ανατροπή με το δελτίο ειδήσεων στο κανάλι Μαρινάκη

ΕΡΤ: «Βόμβα» με πασίγνωστο πρόσωπο

Εκπομπή στην ΕΡΤ θα παρουσιάζει πασίγνωστο πρόσωπο της ελληνικής showbiz.

Πρόκειται για μοντέλο και σύζυγο πασίγνωστου τραγουδιστή.

Η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν, έδωσε τα χέρια με τους ιθύνο­ντες του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φο­ρέα και θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Ιστορίες μόδας» στην ΕΡΤ2.

Σύμφωνα με το newspistol.gr, πρόκειται για μια εξωτερική παρα­γωγή η οποία προβάλλεται ήδη δύο χρό­νια με παρουσιάστρια τη Σάντυ Τσαντά­κη, την οποία και θα αντικαταστήσει η σύζυγος του Σάκη Ρουβά.

Το θέμα της εκπομπής εστιάζει στην ιστορία της ελληνικής μόδας μέσα από τις αφη­γήσεις σχεδιαστών, μακιγιέρ, φωτογρά­φων, κομμωτών, δημοσιογράφων και μο­ντέλων.

Σημειώνεται ότι στον προηγούμενο κύκλο των «Ιστοριών μό­δας» η Κάτια Ζυγού­λη ήταν καλεσμένη σε ένα επεισόδιο, μιλώντας για τις εμπει­ρίες της από τον χώρο του μόντελινγκ.

Πηγή: newspistol.gr

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Δημήτρης Καμπουράκης: Κακά μαντάτα για τον παρουσιαστή