ΕΡΤ: Πασίγνωστος ηθοποιός αναλαμβάνει τηλεπαιχνίδι (video)3 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:49 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:49 πμ


Εντελώς διαφορετικό θα είναι το πρόγραμμα της ΕΡΤ από τον Μάρτιο, καθώς προβλέπεται να δούμε πολλές αλλαγές στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής. 

Εκτός από τη Μάριον Μιχελιδάκη που θα αναλάβει τη ζώνη 10 με 12 το πρωί, τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα μεταδίδεται 4 με 6 το απόγευμα, με παρουσιαστές που ακόμα αναζητούνται, τις Ιστορίες της Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη, θα υπάρχει και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που θα προβάλλεται πριν από το δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας, για το συγκεκριμένο project προορίζουν τον ηθοποιό Νίκο Κουρή.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δοκιμάζεται πρώτη φορά στην παρουσίαση.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Επιστρέφει η σειρά που έγραψε «ιστορία» στο κανάλι Μαρινάκη

ΕΡΤ: Δυνατά «χτυπήματα» εκτοξεύουν το κανάλι της Αγίας Παρασκευής

Αλλάζουν όλα σταδιακά στην ΕΡΤ αφού το κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης σκοπεύει να έρθει πιο κοντά στους ιδιωτικούς σταθμούς, με νέο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», σκοπός της διοίκησης είναι να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος μέχρι στον Ιούλιο, ώστε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα μεταδώσει αποκλειστικά η ΕΡΤ, ν’ αρχίσει εντατικά την καμπάνια για το νέο προφίλ της.

Από τον προϋπολογισμό του 2020 υπολογίζεται ότι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ θα αξιοποιηθούν για το πρόγραμμα και επενδύσεις, ενώ ξεκινούν άμεσα τα πρώτα βήματα για να κάνουν την ΕΡΤ ένα πιο ελκυστικό κανάλι για το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Νέες εκπομπές στην ΕΡΤ

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει στην απογευματινή ζώνη ένα μαγκαζίνο στα πρότυπα του «The View», με πέντε γυναίκες δημοσιογράφους, αλλά και ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Για το μεσημέρι εντάσσεται προσεχώς η εκπομπή «Μεσημερολόγιο» με τον Κώστα Λασκαράτο, τη Χρύσα Παπασταύρου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, ενώ στη βραδινή ζώνη έρχονται η σατιρική εκπομπή με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, «Instalation», αλλά και η εκπομπή «Συναντήσεις».

Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου εντάσσεται μία εκπομπή με θέμα τη Eurovision, την οποία θα παρουσιάζει ο Μιχάλης Μαρίνος. Στο επίπεδο της μυθοπλασίας προχωρούν οι συζητήσεις για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Βικτόρα Χίσλοπ, «Καρτ Ποστάλ».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Γερονικολού στη «Νέα Σελίδα»: Από τότε που γνώρισα τον Γιάννη υπάρχει παντού ευτυχία