Έξαλλη η Αλεξανδράκη με την Σταμάτη -«Δεν υπήρχε κανένας λόγος γι’ αυτό το βίντεο»(video)22 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:18 μμ


Καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Ooh la la» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το γνωστό μοντέλο ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και φάνηκε ο εκνευρισμός στο πρόσωπό της, όταν προβλήθηκε στον αέρα συνέντευξη της Έλλης Παπαγγελή.

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαγγελη

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret και της Σάσας Σταμάτη, η Παπαγγελή ήταν αυτή που τράβηξε το βίντεο με Μηλιώνη – Μπέλλα, ωστόσο, η Αλεξανδράκη δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομά της.

«Να πω κάτι; Ειλικρινά, δεν υπήρχε κανένας λόγος γι’ αυτό το βίντεο. Ανέφερα εγώ καμιά κοπέλα; Το ότι η κάθε μια κοπέλα μπορεί να βγαίνει, γιατί θέλει να βγει στο γυαλί και να φωτογραφίζει η ίδια από μόνη της τον εαυτό της, δεν φταίω εγώ σε αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Για ποιο λόγο να συνεχίζεται όλη αυτή η ιστορία;

Είναι κάτι πολύ στενάχωρο και όχι μόνο για εμένα και τον σύντροφό μου, είναι στενάχωρο και για τις οικογένειές μας, να συνεχίζεται όλη αυτή η κατάσταση. Και θα ήθελα να σταματήσει, πραγματικά. Είναι πολύ ψυχοφθόρο, πολύ άσχημο. Το ότι βγαίνει η κάθε μία κοπέλα και λέει το μακρύ της και το κοντό της, με συγχωρείς για την έκφραση, αλλά είναι απλά απαίσιο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Έξαλλη η Αλεξανδράκη με Παπαγγελή για το βίντεο με την Μπέλλα

Η Αλεξανδράκη ξεσκεπάζει την Μπέλλα για το «ειδύλλιο» με τον Μηλιώνη (video)