Ευαγγελάτος: Άσχημα νέα για τον δημοσιογράφο του Mega20 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:48 μμ


Με αρκετά φιλόδοξα σχέδια ξεκίνησε η εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το Mega.

Παρόλα αυτά τα νέα που έφτασαν στη Συγγρού δεν είναι καλά για τον δημοσιογράφο, καθώς η τηλεθέαση που συγκεντρώνει είναι πολύ χαμηλή για τα δικά του δεδομένα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή του συγκέντρωσαν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου μόλις 5,4% στο δυναμικό κενό και 5,5% στο γενικό κοινό.

Τα συγκεκριμένα ποσοστά σίγουρα δεν ενθουσίασαν τον δημοσιογράφο, ούτε τους ανθρώπους του καναλιού, αλλά υπάρχει ακόμα πίστη ότι το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί.

Αφενός γιατί το νέο Mega μετρά μόλις λίγες ημέρες στους τηλεοπτικούς δέκτες, αφετέρου διότι στο κανάλι πιστεύουν στις δυνατότητες του έμπειρου Νίκου Ευαγγελάτου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστροφή «ρουκέτα» στο Mega

Mega: Η πρεμιέρα φέρνει αλλαγές στο κανάλι του Μαρινάκη

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα 17/2 το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το Mega, με τους τηλεθεατές να συντονίζονται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή.

Ωστόσο, μετά από την επανέναρξη του σταθμού έρχονται οι πρώτες σύντομες αλλαγές.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, ο Ανδρέας Παναγόπουλος, που έχει προσληφθεί στο κανάλι ως διευθυντής ειδήσεων, ανέλαβε ήδη την εποπτεία των πρωινών εκπομπών του Mega, που θέλουν ακόμη πολλή δουλειά για να βρουν τα τηλεοπτικά βήματά τους.

Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος να ρίξει όλο το βάρος του στο δελτίο ειδήσεων με αναβαθμισμένο ρόλο.

Άλλωστε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Σταμάτης Μαλέλης όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει ότι δεν έχει σκοπό να… ξεκαλοκαιριάσει στο Mega και ειδικά στο κοντρόλ των ειδήσεων.

Mega: Όλο το παρασκήνιο από την πρεμιέρα (video)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το MEGA. Το «Μεγάλο Κανάλι» επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας (το «μαύρο» είχε πέσει το φθινόπωρο του 2018).

Στις 06:00 το πρωί βγήκε στον αέρα η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μega» με τον Νίκο Φιλιππίδη, τη Μπάγια Αντωνοπούλου, τη Τζίνα Μοσχολιού και τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Στην αίθουσα του κοντρόλ στελέχη και εργαζόμενοι του παλιού και νέου καναλιού είχαν τα μάτια τους στραμμένα στο μόνιτορ κάτω από το ρολόι, με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου είπαν την πρώτη καλημέρα.

Με ζωηρά χρώματα στο λογότυπο και το γνώριμο ηχητικό σήμα το «Μεγάλο Κανάλι» μπήκε ξανά στη ζωή των τηλεθεατών.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων:

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Έντονη «δυσαρέσκεια» στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Mega: Οι πρωταγωνιστές του «Πάρα πέντε» ξανά μαζί (photo)