Κώστας Ευριπιώτης: Στο πανεπιστήμιο ο γιος του – Συγκινεί η μητέρα του27 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:32 μμ


Ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2019 και ένα από τα παιδιά που εισέρχονται στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ο γιος του Κώστα Ευρυιπιώτη, ο οποίος είχε πεθάνει τον περασμένο Μάιο.

Ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και την είδηση έκανε γνωστή η η μητέρα του και πρώην σύζυγος του ηθοποιού μέσω του προφίλ του στο facebook που διαχειρίζεται πλέον εκείνη.

Παρά την δύσκολη χρονιά που πέρασε, με τη νοσηλεία και τον θάνατο του πατέρα του, ο Αδαμάντιος κατάφερε και πέτυχε την εισαγωγή του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η μητέρα του έγραψε: «Αδαμάντιέ μας θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Η γειτονιά των αγγέλων σήμερα θα είναι πιο λαμπερή ,από τη γεμάτη περηφάνεια και αγάπη, ψυχή του πατέρα σου. Είναι κοντά σου και θα είναι σε κάθε σου βήμα. Καλή σου σταδιοδρομία αγάπη μου. Σε λατρεύουμε! Η Μαμά και ο αδελφός σου Ίωνας».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Αδαμάντιέ μας θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.Η γειτονιά των αγγέλων σήμερα θα είναι…

Geplaatst door Kostas Evripiotis op Dinsdag 27 augustus 2019

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Βάσεις 2019: Έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά και πέρασε στη Στρατιωτική Ιατρική χωρίς φροντιστήριο

Βάσεις 2019: Μητέρα 4 παιδιών κόβει πρώτη το «νήμα» στο Τμήμα Εργοθεραπείας