Μένιος Φουρθιώτης: Έριξε τη «βόμβα» – Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει30 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:30 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:31 μμ


Τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο παρουσιαστής επανέρχεται με καθημερινή εκπομπή και αποδεικνύεται «εφτάψυχος» τηλεοπτικά.

Μετά το επεισοδιακό «διαζύγιό» του με το Open και την παρουσία του στο Epsilon, στο οποίο το ΕΣΡ έριξε «μαύρος», ο Μένιος Φουρθιώτης κάνει δυναμικό comeback.

Ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram τη νέα του τηλεοπτική στέγη, αλλά και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η νέα του εκπομπή.

«Πρεμιέρα Δευτέρα 1η Ιουλίου και κάθε μέρα Δευτέρα ως Κυριακή στις 13:00 ακριβώς θα αλλάξουμε τη ζωή σας με την cosmedicalclinicgr στο Kontra Channel. Γιατί οι εποχές αλλάζουν… και όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο!», έγραψε ο παρουσιαστής.

Σοκ – Ποιο κανάλι κλείνει τον Ιούλιο

Ποινή είχε επιβληθεί τον περασμένο Μάιο στο εν λόγω κανάλι από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Η ποινή αφορούσε σε παραβάσεις τις ισχύουσας νομοθεσίας, αφού ενώ κατέχει περιφερειακή άδεια είχε δικτυωθεί με άλλους τοπικούς και περιφερειακούς σταθμούς. Επιπλέον, το σήμα του καναλιού μεταδιδόταν σε πολλά μέρη, ενώ παράλληλα δεν παρήγαγε το απαιτούμενο κατά την άδειά του πρόγραμμα.

«Λουκέτο» στο Epsilon

Ο λόγος για το Epsilon που τώρα, το ΕΣΡ επιβάλλει «μαύρο» για έξι ημέρες και υψηλό χρηματικό πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ, απορρίπτοντας μάλιστα την αίτηση θεραπείας που είχε υποβάλλει ο ιδιοκτήτης. Έτσι, από τις 22 έως 28 Ιουλίου, δεν θα μεταδίδεται πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να έχουν την ίδια τύχη κι άλλοι περιφερειακοί σταθμοί που δεν πληρούν τους όρους της άδειας που έχουν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΣΚΑΪ: Μεταγραφική «βόμβα» με Νίκο Μουτσινά

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Αποκάλυψη σοκ για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (video)

«Οδοστρωτήρας» στο φινάλε της η Σταματίνα Τσιμιτσιλή

«Μαύρο» Σαββατοκύριακο για την Τατιάνα Στεφανίδου