Νατάσα Θεοδωρίδου: Έχω βρεθεί χωρίς χρήματα στη ζωή μου (video)24 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:07 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:14 πμ
natasa_nikos (1)


Η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει τύχει να βρεθεί χωρίς χρήματα στη ζωή της στον Νίκο Μουτσινά. Μεγάλη ήταν επίσης η κουβέντα τους γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις…

«Δεν γίνεται να μας θέλουν όλοι»

«Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. Δεν έχει τύχει να έχω πάει σε γιατρό. Δεν περιμένω κανέναν να επιστρέψει. Δεν το παίζω άνετη, αλλά όταν κάποιος φύγει, σε βοηθάει κιόλας. Κάθεσαι στο σπίτι σου, ως νοήμων άνθρωπος και λες: «Οκ, δεν με θέλει. Δεν γίνεται να μας θέλουν όλοι, όπως και εμείς δεν μπορούμε να τους θέλουμε όλους».

Μάλιστα, η ωραία σχέση, όταν περνούν τα χρόνια, είναι αυτή που όταν συναντιούνται δύο άνθρωποι και την ίδια στιγμή βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση. Είναι πάρα πολύ ωραίο και υγιές. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Εγώ είμαι πολύ ευτυχής από τους ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου ή σ’ αυτούς που μπήκα εγώ στη δική τους», ανέφερε η λαϊκή τραγουδίστρια.

«Η ζωή είναι ωραία»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χάνεις χρόνο σε κάτι που είναι τετελεσμένο. Το λέει και η λέξη από μόνη της. Η ζωή είναι ωραία και σε περιμένει να πας παρακάτω. Το πρόβλημα σου άστο παράλληλα με σένα. Μη το βάζεις μέσα σου. Κάποια στιγμή θα σε αφήσει. Θα έρθουν άλλοι άνθρωποι, νέοι. Η ζωή μου είναι φτιαγμένη για να περνάω όμορφα, να γελάω και να δουλεύω πάρα πολύ. Τους τεμπέληδες δεν τους θέλω καθόλου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μαρία Μπακοδήμου: Αλλαγή πορείας για την παρουσιάστρια