ΣΚΑΪ: Επιστροφή – βόμβα στο κανάλι του Φαλήρου24 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:04 μμ
skai


ΣΚΑΪ: Ένας έμπειρος δημοσιογράφος επιστρέφει την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Πρόκειται για έναν δημοσιογράφος  ο οποίος για πολλά χρόνια βρισκόταν στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του Mega.

Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους Νίκο Στραβελάκη. Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες», ο γνωστός δημοσιογράφος θα παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, το κεντρικό δελτίο την περίοδο του καλοκαιριού και το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού.

STRAVELAKIS2

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος όπως έγραφαν τα ΜΜΕ τον Μάρτιο είχε «απομακρυνθεί» από τον Real Fm. Τότε με επιστολή του απάντησε σχετικά με την αποχώρηση του από τον σταθμό και έδειξε ότι ενοχλήθηκε.

Σύμφωνα πάντως με το e-tetradio ο παρουσιαστής απολύθηκε αφού είχαν προηγηθεί αρκετές κόντρες και εντάσεις με την διοίκηση του σταθμού των Χατζηνικολάου – Κουρή. Μάλιστα γίνεται λόγος για συμπεριφορές που έβγαλαν από τα ρούχα του τον Διευθυντή του σταθμού, Δημήτρη Μιχαλέλη.

Σε κάθε περίπτωση η δημοσιογράφος δεν έκανε λόγο στην επιστολή του για τέτοιες καταστάσεις.

STRAVELAKIS

Ολόκληρη την επιστολή του Νίκου Στραβελάκη:

«Προς ευφάνταστους σεναριογράφους που… διψούν για δημοσιογραφικό αίμα, αγνοώντας ότι , όταν ανοίξει ο λάκκος, κινδυνεύουν και οι ίδιοι να πέσουν μέσα: Διάβασα με έκπληξη ότι… πήρα πόδι από τον Real Fm, εν μέσω εντάσεων, καυγάδων, μέχρι και ότι … δεν πήγαινα στη δουλειά μου, αν και με περίμεναν!!!

Η απλή αλήθεια: μετά από 12-14 ώρες δουλειάς καθημερινά , το ραδιοφωνικό ταξίδι στον Real Fm έφτασε απλά στο τέλος του. Εύχομαι στον πρώτο ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας – στον οποίον ήμουν Διευθυντής ειδήσεων και παρουσιαστής του καθημερινού δίωρου κεντρικού δελτίου – να παραμείνει πρώτος και αξιόπιστος.

Το ίδιο εύχομαι και στο Real.gr στον οποίο ήμουν Διευθυντής. Και εύχομαι ειλικρινά και τα δυο Μέσα, όπως και η Realnews στην οποία διατέλεσα Διευθυντής Σύνταξης, να σταθούν όρθια στη δίνη της οικονομικής κρίσης που απειλεί όλο και πιο σοβαρά τον χώρο της Ενημέρωσης.

Ευχαριστώ τον Νίκο Χατζηνικολάου και όλους τους εργαζόμενους στο Real Media Group για την εξαιρετική συνεργασία παρά τις δυσκολίες των συνθηκών. Το ταξίδι συνεχίζεται…»

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Γιώργος Αυτιάς: «Τα πήρε όλα αμπάριζα» ο δημοσιογράφος