Νικολέττα Ράλλη: Με αυτό το κανάλι μιλάει μετά τη «χυλόπιτα» στον ΑΝΤ12 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:23 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:23 πμ


Σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης για τη νέα χρονιά είναι η Νικολέττα Ράλλη η οποία ήταν σε επαφές με τον ΑΝΤ1, αλλά πλέον συζητάει με άλλο κανάλι.

«Όχι» σε ΑΝΤ1 – Επαφές με One

Η πρόταση που είχε η Νικολέττα Ράλλη από το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν για ρόλο στην καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Παρόλα αυτά η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική καθώς, σύμφωνα με τη «Real Life», προτιμάει την παρουσίαση παρά την υποκριτική.

Πλέον η Νικολέττα Ράλλη συζητάει με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channel, με τις επαφές να είναι προχωρημένες και να ετοιμάζεται καθημερινή εκπομπή στην πρωινή ζώνη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: Οι κρυμμένοι άσοι στο μανίκι του Ιβάν Σαββίδη

One Channel: Κίνηση – ματ από Μαρινάκη με πασίγνωστη δημοσιογράφο

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η αναζήτηση των προσώπων που θα στελεχώσουν το πρόγραμμα στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channel.

«Κλείνει» η Τρέμη στο One

Σύμφωνα με το typologies.gr, η Όλγα Τρέμη είναι το πρόσωπο που προορίζεται για σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Θυμίζουμε ότι κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Αν ολοκληρωθεί το deal μεταξύ One και Όλγας Τρέμη τότε η πρώην δημοσιογράφος του Mega θα βρεθεί ξανά κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με τον Γιάννη Πρετεντέρη, καθώς όπως ακούγεται και αυτός θα συμμετέχει στον σχολιασμό της επικαιρότητας στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ ενδέχεται να κάνει ξανά την εκπομπή «Ανατροπή».

«Αρπαγή» πασίγνωστης παρουσιάστριας

one_marinakis

Συνεχίζεται η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού στο κανάλι του Βαγγέλη ΜαρινάκηOne Channel, που θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Στο One Channel η Σάσα Σταμάτη

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Σάσα Σταμάτη, η οποία θα αναλάβει εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Το περιεχόμενο της εκπομπής θα προσανατολίζεται στο infotainment, πάντα με το ιδιαίτερο στυλ της δημοσιογράφου.

Αν πιστέψουμε δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, η Σάσα Σταμάτη αποτελούσε μια από τις παρουσιάστριες που εξέταζε και το Open για τη στελέχωση του προγράμματός του, όμως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η δημοσιογράφος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε όμιλο ΜΜΕ φιλικά προσκείμενο στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ώρα έναρξης της εκπομπής, η διοίκηση του σταθμού σκοπεύει η δίωρη εκπομπή να ξεκινά περίπου στις 10 και έτσι η Σάσα Σταμάτη θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, από το πόστο της κεντρικής παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Δήμος Βερύκιος: Αυτό θα είναι το «ταίρι» του δημοσιογράφου στον Alpha