Νίκος Κοκλώνης: Τα τρία ηχηρά «όχι» στον παρουσιαστή (video)7 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:35 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:35 πμ


Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το «Just the 2 of us», το talent show που θα βγει τον Ιανουάριο του 2020 στο Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει επαφές με πάρα πολλά ονόματα από τον χώρο του πενταγράμμου, αλλά οι περισσότεροι είναι επιφυλακτικοί, καθώς θέλουν να ξέρουν ποιο θα είναι το ταίρι τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι Snik, Λένα Ζευγαρά και Sin Boy είναι τρία ηχηρά ονόματα που είπαν «όχι» στον Νίκο Κοκλώνη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ζευγάρι που έχει κλείσει, γιατί είναι ζευγάρι και στη ζωή. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου που θα διαγωνισθεί μαζί με τον σύζυγό της τον Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι έχει πει ναι στην πρόταση που τους έκανε ο Νίκος Κοκλώνης και μένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άγριες Μέλισσες: «Είναι ποιοτικό σαπούνι» (video)

Open: Ανατροπή «φωτιά» με πασίγνωστο πρόσωπο

Το κανάλι Open ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη συνεχίζει την προσπάθεια του, ώστε να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Νέες συζητήσεις με Κοκκινόπουλο

kokkinopoulos1

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ανατροπή «φωτιά», καθώς το κανάλι Open βρίσκεται σε συζητήσεις και πάλι με τον επιτυχημένο σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο, που είχε δημιουργήσει το «Ου φονεύσεις» για το κανάλι της Παιανίας.

Open: Δυνατό «χτύπημα» από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Λύσεις ώστε να ανεβάσουν την τηλεθέαση στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αναζητούν στο Open και οι υπεύθυνοι είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ένα δυνατό «χτύπημα».

Εκτός των άλλων, στο Open έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στις δημοφιλείς ξένες σειρές, με τις αστυνομικές να έχουν αποδειχτεί… σίγουρη λύση σε όποιον τις επιλέγει, καθώς το τηλεοπτικό κοινό ανταποκρίνεται και αγκαλιάζει τις συγκεκριμένες σειρές.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, οι υπεύθυνοι του Open αποφάσισαν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα της αστυνομικής σειράς «Criminal Minds: Beyond Borders», η οποία θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης για γνωστούς παρουσιαστές