Νίκος Μουτσινάς: Ηχηρό «καμπανάκι» για τον παρουσιαστή27 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:55 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:06 πμ
MOUTSINAS


Από το κανάλι του ΣΚΑΪ κρατάει φέτος συντροφιά στους τηλεθεατές και τους θαυμαστές του με την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς.

Πεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ

Τα πρώτα δείγματα από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής στην πρεμιέρα προμήνυαν μία εξαιρετική χρονιά για τον παρουσιαστή. Ωστόσο, τα ποσοστά του την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έπεσαν αισθητά, αφού ο Νίκος Μουτσινάς είδε το «Καλό Μεσημεράκι» να πέφτει στο 17,1 στο δυναμικό κοινό, από το 21,6 που έκανε στην πρεμιέρα της Δευτέρας.

Πρόκειται για ένα ηχηρό «καμπανάκι» για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, ο οποίος έχασε έδαφος και έμεινε πίσω από το Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και από το Shopping Star της Βίκυς Καγιά στο Star.

Έτσι, έχασε τη μάχη της τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς πρόκειται για μία μέρα και ο «πόλεμος» είναι καθημερινός…

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 20,0
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 21,2
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 17,1
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 14,0
SHOPPING STAR 19,7
ΜΕΣΗΜΕΡΙ YES 5,3

Μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης

Πηγή: Nielsen Media Research

Νίκος Μουτσινάς: Χαμόγελα ευτυχίας για τον παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ

«Καλό μεσημεράκι», λέει πλέον καθημερινά από το κανάλι του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς και ήδη τα πρώτα δείγματα από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής στην πρεμιέρα προμηνύουν μία εξαιρετική χρονιά για τον παρουσιαστή.

«Σάρωσε» ο Μουτσινάς στην πρεμιέρα του 

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς άνοιξε τη σεζόν του με τον καλύτερο τρόπο, φέρνοντας χαμόγελα στους ιθύνοντες του καναλιού. Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την επιστροφή του παρουσιαστή στα τηλεοπτικά πλατό. Στις 23 Σεπτεμβρίου το «Καλό μεσημεράκι» σημείωσε 21,6% στο δυναμικό κοινό και 20,7% στο σύνολο του κοινού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο και έχει «χτίσει» το κοινό του μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι αυτό το κοινό τον ακολουθεί, ανεξάρτητα από το κανάλι που βρίσκεται κάθε χρόνο ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΕΡΤ: Τέλος γνωστός δημοσιογράφος από το κανάλι

One Channel: Αυτό θα είναι το «αντίπαλο δέος» του Αυτιά