ΣΚΑΪ: «Χαμός» με τον Γιώργο Αυτιά στο κανάλι15 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:58 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:22 μμ


«Τρελάθηκαν» με τον Γιώργο Αυτιά στο κανάλι του ΣΚΑΪ λίγο πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» είναι έμπειρος και ξέρει πολύ καλά τι κάνει…

«Τα έσπασε» ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε φορά που προβάλλεται η εκπομπή του. Ο Γιώργος Αυτιάς στις 14 Ιουλίου έκανε 21% στο δυναμικό κοινό, φιγουράροντας στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Εξάλλου, την φετινή χρονιά είναι από τους λίγους που έχουν διασωθεί από μία πολύ κακή χρονιά για τον ΣΚΑΪ, κάτι που οφείλεται αποκλειστικά στην ικανότητα του Γιώργου Αυτιά.

Ο Γιώργος Αυτιάς αποτελεί εγγύηση για τον σταθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, αφού τα ποσοστά που φέρνει σε κάθε εκπομπή του είναι πολύ υψηλά και στο κανάλι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

ΣΚΑΪ: «Λιποθύμησαν» γνωστοί παρουσιαστές στο κανάλι

ΣΚΑΪ: «Κόλπο γκρόσο» με Αγγελική Νικολούλη στο κανάλι

Άλλη μία κίνηση – ματ φαίνεται πως ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ, αφού στο κανάλι είναι διατεθειμένοι να φέρουν στο Φάληρο και την Αγγελική Νικολούλη.

Κοντά στον ΣΚΑΪ η Αγγελική Νικολούλη

nikolouli

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στο newspistol.gr, η δημοσιογράφος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Alpha. Και μάλιστα ήδη ψάχνει τη νέα της τηλεοπτική στέγη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Αγγελική Νικολούλη είναι σε επαφές με το κανάλι του Φαλήρου. Κάτι που αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος τη συνάντησε στο αεροδρόμιο στην Αλεξανδρούπολη και η ίδια επιβεβαίωσε τις συζητήσεις.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, αν ολοκληρωθεί, από πλευράς ΣΚΑΪ, αφού η δημοσιογράφος έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στην τηλεόραση με την εκπομπή της «Φως στο τούνελ». Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι σύμφωνα με τους καλά γνώστες, το σκηνικό της εκπομπής μεταφέρεται ήδη στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Στο νοσοκομείο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ