Τατιάνα Στεφανίδου: «Ζόρια» για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ6 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:19 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:21 πμ


Δεν ήταν καλά τα νέα για την Τατιάνα Στεφανίδου όσον αφορά στην τηλεθέαση που έκανε το «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» στον ΣΚΑΪ, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Η εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας εντάχθηκε στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου με στόχο να φέρει το κοινό που την παρακολουθούσε καθημερινά την περσινή σεζόν και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού του Φαλήρου.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Τα νούμερα δεν είναι καλά και ο ανταγωνισμός με τις εκπομπές των καναλιών που βγαίνουν στον αέρα στη συγκεκριμένη ζώνη, πολύ μεγάλος.

Το «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» έκανε τηλεθέαση 10,5% στο γενικό κοινό και μόλις 7,1% στο δυναμικό κοινό.

Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι στο δυναμικό κοινό έμεινε στην τρίτη θέση της τηλεθέασης καθώς δεν το πέρασε μόνο το «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού που έκανε 19,7% και παίζει χωρίς αντίπαλο μέχρι στιγμής, αλλά και το «Αννίτα κοίτα» του Open με την Αννίτα Πάνια, που έκανε 8,2%.

Μπορεί τα νέα να ήταν άσχημα για την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά υπάρχει πίστη, θέληση και όρεξη για ένα νέο δυνατό come back.

stefanidou

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψη για το «κόψιμο» της εκπομπής στον ΣΚΑΪ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τι είπε για το «κόψιμο» της εκπομπής της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του καναλιού του Φαλήρου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» ρωτήθηκε και μίλησε για τις σκέψεις των στελεχών του ΣΚΑΪ να «κοπεί» εντελώς η εκπομπή της, αλλά και η τελική μετατόπισή της τα Σαββατοκύριακα.

«Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου: «εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε». Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του Σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος. Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ο πρώτος λόγος ήταν ότι εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου. Πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου. Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Πού θα πάνε; Πού θα απορροφηθούν; Τι θα τους πω; Πώς θα τους πω; Είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Μετά ήρθε η πρόταση του Σαββατοκύριακου. Είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ.

Αργότερα, ξεκίνησα να λέω ότι θα είναι μια ευκαιρία να ανανεώσω το πρόγραμμά μου, το οποίο πρόγραμμα είχε γίνει πολύ βαρύ πέρυσι. Θα ήταν, επίσης, μια ευκαιρία να κάνω καλύτερη τηλεόραση. Δηλαδή να μπορώ να πηγαίνω στα θέματα, να κάνω κι εγώ γυρίσματα και να πηγαίνω σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Να κάνω, δηλαδή, καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης γιατί το καθημερινό δεν προλαβαίνεις να το δουλέψεις και πάρα πολύ», συμπλήρωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

One Channel: Αυτά είναι τα πρόσωπα έκπληξη στην πρωινή ζωή του ΣΚ

ΕΡΤ: Αυτοί θα παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για το My Style Rocks