Τι απαντούν Ντορέττα-Ντάνος στις φήμες που τους θέλουν μαζί6 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:50 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:51 μμ


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι δύο πολύ καλοί φίλοι που απλά βγήκαν για φαγητό. Τουλάχιστον έτσι λένε οι ίδιοι. Η παρουσιάστρια και ο νικητής του περσινού Survivor έγιναν για άλλη μια φορά αντικείμενο συζήτησης και πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι. Μάλιστα το συμπέρασμα βγήκε επειδή ο Ντάνος τάιζε την Ντορέττα στο στόμα.

Οι δυο τους διαψεύδουν τις φήμες και τονίζουν για ακόμα μια φορά ότι είναι δύο πού καλοί φίλοι. Πιο συγκεκριμένα και με όσα ανέφεραν την Δευτέρα στο Πρω1νό, ο Γιώργος τάιζε την Ντορέττα στο στόμα με το πιρούνι του και υπήρξαν τρυφερές στιγμές αν και δεν φιλήθηκαν, ενώ το βράδυ βρέθηκαν ξανά, διασκεδάζοντας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» και διέψευσε -για ακόμα μία φορά- πως έχει δεσμό με την παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως απλά βγήκαν για φαγητό. Από την πλευρά της, η Ντορέττα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά Των ΚουΚου και ανέφερε: «Τρώω ψάρια! Και μόνη μου και με παρέα! Μ’ αρέσει το ψάρι. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι βγαίνουν και τρώνε με τους φίλους τους. Δεν είναι κάτι κακό. Πήγαν και έφαγαν δυο φίλοι, όπως όλοι οι φίλοι ατού του πλανήτη. Εντάξει;».