«Το Καφέ της Χαράς»: Σήμερα η πρεμιέρα – Τι θα δούμε (video)31 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:37 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:38 μμ


Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:45, είναι η πολυαναμένομενη πρεμιέρα της σειράς «Καφέ της Χαράς» στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά επιστρέφει με νέα επεισόδια. Η σχετική φημολογία είχε βγει αρκετό καιρό πριν και επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους τους δημιουργούς της θρυλικής σειράς.

Η σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία επιστρέφει δέκα και πλέον χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Η επιστροφή είναι στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα του ΑΝΤ1.

Στο τρέιλερ βλέπουμε όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές της σειράς να έχουν επιστρέψει, αλλά ο καθένας πια έχει διαφορετικούς ρόλους από ότι στο παρελθόν.

Επίσης, νέοι χαρακτήρες βλέπουμε να εισβάλουν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Τι θα δούμε σήμερα 31 Δεκεμβρίου

Κολοκοτρωνίτσι 2019. Το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει πια. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς από εμπρησμό χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για τον ένοχο, παρά μόνο υπόνοιες. Το πρωί των δημοτικών εκλογών του χωριού, ο Μάνος Πώποτας βλέπει μέσα στα ερείπια του Καφέ μια νέα, όμορφη κοπέλα. Είναι η Βάλια, η κόρη της πρωτευουσιάνας, η παιδική του φίλη και πρώτος του έρωτας. Δικηγόρος πλέον εκείνη έχει έρθει στο χωριό για να διαλευκάνει ποιος έκαψε το Καφέ.

Ο Περίανδρος, που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ την Χαρά, γίνεται έξαλλος που ο γιός του αποφάσισε να φιλοξενήσει την κόρη της γυναίκας που κάποτε τον εγκατέλειψε, γιατί φοβάται μήπως μετά τα «κακά» έρθουν και τα «χειρότερα». Και έρχονται… όταν μπροστά του εμφανιστεί ως φάντης μπαστούνι και η Χαρά…!

Στο «ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» μπαίνουν νέα πρόσωπα που έρχονται να αναστατώσουν το χωριό, ενώ βλέπουμε πώς έχουν εξελιχθεί και κάποιοι από τους αγαπημένους μας Κολοκοτρωνιτσιώτες!

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:  «Το Καφέ της Χαράς»: Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου μαζί 15 χρόνια μετά

Ρένια Λουιζίδου στη «Νέα Σελίδα»: Τι αποκαλύπτει για την επιστροφή του «Καφέ»

«Καφέ της Χαράς»: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν στη σειρά του ΑΝΤ1