Το πικρόχολο σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα (video)6 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:15 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:16 πμ


Η απαιτητική κριτής του Next Top Model, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας στην κάμερα του Star σχολίασε την επιτυχία της Ιωάννας Μπέλλα στα ελληνικά καλλιστεία κατακτώντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Ωστόσο, μπορεί η Ιωάννα Μπέλλα να κέρδισε τον τίτλο αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν για ακόμα μία φορά καυστική απέναντί της. Στην αρχή υποστήριξε ότι η ίδια προσωπικά δεν την έκοψε, αλλά παρότι έδωσε συγχαρητήρια στη νέα Σταρ Ελλάς, αλλά έκανε και ένα καυστικό σχόλιο. Η Ιωάννα Μπέλλα ακόμα και να περνούσε θα είχε κοπεί στο bootcamp, υποστήριξε η κριτής.

Δείτε τι ανέφερε αναλυτικά στο βίντεο που προβλήθηκε στην «Φωλιά των Κούκου»:

«Κατ’ αρχάς να πούμε συγχαρητήρια στο κορίτσι που κέρδισε τον τίτλο Σταρ Ελλάς, που ήρθε και σε μας, που εκτέθηκε δημοσίως δυο φορές, πάνω σε τέτοια πρότζεκτ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εγώ δεν την “έκοψα” την Ιωάννα, την “πέρασα” προσωπικά, στο σύνολο όμως θεωρώ ότι δεν έκανε για το πρότζεκτ το δικό μας και θα αποχωρούσε από το bootcamp. Ίσως και αυτό να ήταν καλό και για την δική της πορεία» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: GNTM: Άφωνη η Παπαγεωργίου με παίκτρια – «Το μαγιό σου είναι δεύτερο