Συνεχίζει να προκαλεί ο Ακάρ: Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο στο Αιγαίο29 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:29 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:29 μμ


Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, καθώς ανέφερε πως «συνεχίζουμε την παρουσία μας στην Γαλάζια πατρίδα όπου υπάρχουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας».

Απειλεί ο Ακάρ

Ο Χουλουσί Ακάρ, υπογράμμισε στην συνέχεια ότι «όταν το κάνουμε αυτό με όλη την ειλικρίνειά μας προσπαθούμε να έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας με όλους τους γείτονές μας και κυρίως με την Ελλάδα. Όμως λόγω κάποιων πολιτικών παραγόντων και λανθασμένων υπολογισμών τα γεγονότα διαστρεβλώνονται. Γίνονται κάποιες προκλήσεις. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως αυτά δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα».

«Η Τουρκική Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο. Σε ζητήματα οικονομικά, στρατιωτικά και ασφάλειας, στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο δεν μπορούμε να εγκρίνουμε κανένα θέμα που να μην υπάρχει η Τουρκία. Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι. Από την άλλη όμως σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς συμφωνίες. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως δεν υποχωρούμε από κανένα δικαίωμα μας», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Ίμια: Η Αθήνα ξεγυμνώνει τα fake news των Τούρκων για δήθεν παρουσία πολεμικών πλοίων