Άδωνις Γεωργιάδης: Το παραλήρημα κατά Πολάκη και Τσίπρα σε live streaming (video)22 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:40 μμ


Ξανά σε παραλήρημα ο Άδωνις Γεωργιάδης.  Έκανε Live streaming για να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.  Φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει επιθέσεις κατά του Παύλου Πολάκη και του πρωθυπουργού ΑλέξηΤσίπρα. 

Ο Άδωνις ως άλλη διασημότητα βρήκε ευκαιρία να προβληθεί για ακόμα μια φορά δια της… επιθέσεως. Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και διαφήμιση  στην «Ελληνική Αγωγή»

Ο Άδωνις LIVE!

? 22 Φεβρουαρίου ⏰ 5:00 μμΟ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα… #LIVE!1⃣ Πάτα «Υπενθύμιση» για να μην το χάσεις.2⃣ Κοινοποίησέ το για… να μην το χάσουν!3⃣ Γράψε την ερώτηση ή το σχόλιό σου προς τον Άδωνι.4⃣ Την Παρασκευή… Συντονίσου ΕΔΩ!__________? Το Live Streaming παρέχεται με την υποστήριξη της Streamia (www.streamia.gr).ω

Geplaatst door Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis op Vrijdag 22 februari 2019

Το τρολάρισμα

Aναμφίβολα τα σχόλια των χρηστών στο live ήταν αρκετά… Εκτός από τους ένθερμους υποστηρικτές του υπήρχε  όμως  και πλήθος troll.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που εντοπίσαμε αναφέρει: « Δεν τρώγεται ο Άδωνις είναι Χαλκέντερος». Ενώ ένας άλλος χρήστης αναφέρει: « Δώσε πόνο».