Θρίλερ για Σταϊκούρα, Λοβέρδο και Χαρδαλιά σε πτήση προς Βρυξέλλες16 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:43 μμ


Στιγμές πανικού έζησαν επιβάτες που επέβαιναν σε αεροπορική πτήση από Αθήνα για Βρυξέλλες, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Επιβαίνοντας περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που έζησαν σε πτήση της Aegean, όταν το αεροσκάφος τους «έτρεμε σαν καρυδότσουφλο» από ισχυρούς πλευρικούς ανέμους κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ανάμεσά τους ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320-200 εκτελούσε την πτήση Α3622, από Αθήνα για Βρυξέλλες. Αρκετοί επιβάτες έκαναν λόγο για τη «χειρότερη πτήση της ζωής τους», καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, το αεροσκάφος «έτρεμε σαν καρυδότσουφλο» κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Το αεροσκάφος απέτυχε να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στην πρώτη του προσπάθεια και τελικά προσγειώθηκε οριακά με τη δεύτερη.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μητσοτάκης: Η ευχή για τον Άγιο Βαλεντίνο και τα γέλια Τσίπρα, Κουτσούμπα (video)