Άδωνις: Κωλοτούμπα για το σκάνδαλο της Novartis on air (video)25 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:01 μμ
AdonisGeorgiadis


Ο αντιπρόεδρος τη ΝΔ, Άδωνις Γεωγιάδης, γνωστός για τη… συνέπεια λόγου και έργων διέψευσε για άλλη μια φορά τον εαυτό του, αυτή τη φορά όσον αφορά στην υπόθεση της Novartis.

Σε παλιότερη συζήτηση στη Βουλή, ένα χρόνο πριν, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος περί ποινικής ευθύνης των Υπουργών… παρακαλούσε με αλαλάζουσα φωνή να δικαστεί για την υπόθεση ώστε να αποδείξει την αθωώτητά του.

Σήμερα… άλλαξε γνώμη και αποφάσισε ότι «εάν ασκηθεί δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα υποβάλω μήνυση», μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Αυτή, λοιπόν, είναι η σημερινή κωλοτούμπα του Άδωνι Γεωργιάδη που μπαίνει στη μακρά λίστα των δηλώσεων που έχει αμφισβητήσει αργότερα ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άδωνις Γεωργιάδης: Όταν έλεγε ότι η υγεία και τα σουπερ μάρκετ είναι το ίδιο πράγμα (video)

Άδωνις Γεωργιάδης: Το παραλήρημα κατά Πολάκη και Τσίπρα σε live streaming (video)