Αλέξης Τσίπρας: Δέχτηκε φραστική επίθεση στα Χανιά (video)21 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:46 μμ


Φραστική επίθεση δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στις Μουρνιές Χανίων, κατά το ξεκίνημα της ομιλίας, παρουσία στελεχών και φίλων του κόμματος.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας νεαρός άνδρας πλησίασε σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο της εκδήλωσης και άρχισε να φωνάζει προς το μέρος του Αλέξη Τσίπρα. «Προδότη, τι ήρθες να κάνεις εδώ», ήταν μερικές από τις φράσεις που έλεγε πριν τον απομακρύνουν οι άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το περιστατικό, καθώς αμέσως μετά στην ομιλία του ανέφερε: «Εμείς δεν φοβόμασταν τη διαφορετική άποψη. Δεν φοβόμαστε τον λαό. Δεν φοβόμαστε τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά να έχουν το θάρρος να πούνε τη γνώμη. Να την πούνε ευθέως και ανοιχτά και όχι κρυμμένοι πίσω από παρεμβάσεις όχλου και οχλαγωγίας. Ανοιχτά τη γνώμη τους, όλοι».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Τσίπρας: «Τρολάρισμα» για την ΕΛ.ΑΣ. και το «Τζόκερ»