Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Θα ρουφήξουμε τα σκουπίδια στα Εξάρχεια – «Σκόνη» οι μετανάστες (video)26 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:14 μμ


Στο στούντιο του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας και μίλησε για την επιχείρηση το πρωί στα Εξάρχεια.

Ο Στάυρος Μπαλάσκας τόνισε αρχικά ότι: «Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας».

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρώτησε τον συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ: «Με την παρομοίωση σκουπίδια εννοείται την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας; Όχι τους ανθρώπους;» με τον κ. Μπαλάσκα να απαντάει:

«Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα αλλά δεν έχει καίριο για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, τότε θα έχει μπορεί δημοσιογραφικό ψωμί που θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και εδώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε τέσσερις καταλήψεις (video)