Από το ίδιο πιάτο τρώει και ο… Μπαλάσκας; (video)28 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:52 μμ


Ο γ.γ. της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, βρέθηκε καλεσμένος στο Attica TV και την εκπομπή ΝΕΤ24.

Μιλώντας στους Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιάννη Κορωναίο, καταδίκασε απερίφραστα τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα περί «αθόρυβης σκούπας» και «σκουπιδιών», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως οι μετανάστες που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας σιτίζονται από την λέσχη της ελληνικής αστυνομίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Άδειασμα» Μπαλάσκα από την ΠΟΑΣΥ: Οι απόψεις του δεν μας εκφράζουν

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων πήρε θέση με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Σταύρου Μπαλάσκα σε τηλεοπτική εκπομπή για την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες στα Εξάρχεια.

Τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «οι απόψεις που διατυπώθηκαν δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την Ομοσπονδία μας, πολλώ δε μάλλον τους Έλληνες αστυνομικούς που δείχνουν καθημερινά και αδιαμφισβήτητα το ανθρώπινο πρόσωπό τους και ως εκ τούτου, άμεσα θα συγκληθούν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανά της».

Παράλληλα, η ΠΟΑΣΥ επισημαίνει, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκπροσώπησή της από τον αντιπρόεδρο Θεμάτων Μελετών-Επιμόρφωσης Αστυνομικών, ότι στο δημόσιο λόγο την εκπροσωπούν αποκλειστικά και μόνο ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 4 του καταστατικού της.

Τέλος, η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι «διαχρονικά έχει εκφράσει και συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στην κοινωνία. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, ιδιότητας ή οτιδήποτε άλλου, είναι αδιαπραγμάτευτος».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μπαλάσκας: Τι απαντά για τα «σκουπίδια» και τη «σκόνη» στα Εξάρχεια (video)