Αποκάλυψη: Υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή ο επικεφαλής της ΝΔ στο Χαλάνδρι25 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:01 μμ


Έναν πρώην υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή έχει βάλει μπροστάρη η Νέα Δημοκρατία στον Δήμο του Χαλανδρίου! Ο Νίκος Μουζάκης γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΝΟΔΕ έχει κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ηλία Παναγιώταρου το 2014.

Ο Νίκος Μουζάκης εντάχθηκε το 2016 στη ΝΔ και από το 2018 έχει τη θέση του γραμματέα της τοπικής ΝΟΔΕ. Στις ερχόμενες εκλογές κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Λαδόπουλου «Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι».

Geplaatst door Nikolaos Mouzakis op Dinsdag 26 maart 2019

Παλιότερα, πάντως, ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής και μάλιστα υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ηλία Παναγιώταρου για την Περιφέρεια Αττική το 2014.

Μάλιστα όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής, στις 29 Απριλίου 2014 για την εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής» στον Άγιο Στέφανο, γράφει: «Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα Νικόλαος Μουζάκης. Τόνισε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, πιο έτοιμη και πιο δυνατή από ποτέ. Αυτοί που μας κυνηγούν γνωρίζουν μόνο το έθνος του Μπόμπολα, ενώ εμείς αγωνιζόμαστε για το Έθνος των Ελλήνων»».

«Βόμβες» για τη Χρυσή Αυγή: Έχουν 1 εκατ. ευρώ στα ταμεία από ευρωβουλευτές

O πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός, σε συνέντευξή που έδωσε τόνισε ότι η ακροδεξιά οργάνωση ζητούσε «μαύρο» χρήμα από τους ευρωβουλευτές ενώ επιχειρεί να φυγαδεύσει τον Γιάννη Λαγό στις Βρυξέλλες μέσω των ευρωεκλογών.

Ο Ελευθέριος Συναδινός έκανε λόγο για «μαύρα» χρήματα στα ταμεία της Χρυσής Αυγής αλλά και για εκμετάλλευση των δολοφονιών Καπελώνη και Φουντούλη εκ μέρους της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Παράλληλα, μίλησε για τη μεταφορά 1 εκατομμυρίου ευρώ από τους ευρωβουλευτές και τους συνεργάτες τους. Επιπλέον ο κ. Συναδινός συμπλήρωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα στο οποίο επικρατεί οικογενειοκρατία, αφού όπως είπε, ο Μιχαλολιάκος έχει διορίσει συμβούλους, επιστημονικούς συνεργάτες αρκετά άτομα από την οικογένειά του.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Καραμανλής – Βόζεμπεργκ: Απολογούνται για τις ζώνες μετά τον σάλο (photo)