Δανάη Στράτου: Σοκάρει η αποκάλυψη της συζύγου του Βαρουφάκη για τον γιο τους (video)10 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:11 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:11 μμ


Η Δανάη Στράτου, η γνωστή γλύπτρια και σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», στο κανάλι του Alpha και έκανε μια εξομολόγηση εκ βαθέων.

Το 2011 απείλησαν τη ζωή του γιου μας

«Κάποιους ενοχλούσε η κριτική του για το πώς αντιμετωπίστηκε η ελληνική κρίση, τα μνημόνια και όλα αυτά. Είχε μία πολύ έντονη άποψη πάνω σε αυτά τα θέματα και αυτά δημιούργησαν ακόμα και απειλές, ότι ‘σταμάτα να λες αυτά διότι ο γιος σου ήταν εκεί και τώρα είναι στο σπίτι άμα θες να γυρίσει ξανά’. Ήταν ένα τηλέφωνο μέσα στη νύχτα το 2011 στο οποίο απάντησε ο Γιάνης. Ο Γιάνης δεν μασάει τα λόγια του, αυτό που είπα εγώ όταν μου εξομολογήθηκε αυτό το πράγμα ήταν ότι είτε πρέπει να βγεις μπροστά στην πολιτική, είτε να φύγουμε», είπε η γνωστή γλύπτρια, εικαστικός και υποψήφια με το ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές.

«Μόλις έκανα και το δεύτερο παιδί μου ήταν τότε που κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η δουλειά μου για μένα και έγινα πιο σοβαρή. Την κόρη μου την έκανα μόλις 27 ετών και τον γιο μου 30 ετών… Έμεινα σχεδόν έναν χρόνο στην έρημο της Αιγύπτου και είχα και τα δυο παιδιά μαζί μου. Και έτσι ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια όπου άρχισε το ταξίδι και η εξερεύνηση του πλανήτη και άλλων πολιτισμών και χωρών να ενσωματώνεται με τη δουλειά μου. Και μου ήταν πολύ δύσκολο μετά από το έργο στην έρημο να γυρίσω πίσω σε ένα στούντιο», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Στράτου.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις που έκανε η Δανάη Στράτου 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Υποψήφια ευρωβουλευτής και η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη