Δούρου: «Καταγγελία» φωτιά για υποψήφιο του Πατούλη30 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:19 μμ


Νέα καταγγελία για χυδαία συμπεριφορά υποψηφίου του κ. Πατούλη κάνει ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας, με την επίκριση: «Ντροπή για τον κ. Πατούλη, ντροπή και για τη Νέα Δημοκρατία!».

«Χυδαία προσωπική επίθεση με βαριά σεξιστικό περιεχόμενο»

Αφορμή στάθηκε σχόλιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, στον Νότιο Τομέα, Θεόδωρου Γιάνναρου, στο Twitter «με χυδαία προσωπική επίθεση, με βαριά σεξιστικό περιεχόμενο στην Περιφερειάρχη Αττικής».

Ο κ. Μοίρας τονίζει ότι ο κ. Πατούλης «δεν πήρε θέση όταν ο υποψήφιός του στην Ανατολική Αττική, Αναστάσιος Καρασαρλής, έστελνε SMS κατά της Περιφερειάρχου στους συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι. Επίσης, ο κ. Πατούλης δεν πήρε θέση όταν χρυσαυγίτες επιχείρησαν πρόκληση επεισοδίου κατά της Ρ. Δούρου στα Καμίνια, στις 24/5, ούτε όταν 45′ αργότερα, ο υποψήφιός του στον Πειραιά, Σαράντος Ευσταθόπουλος, στο τοπικό σάιτ που διατηρεί, περιέγραψε τους χρυσαυγίτες ως τάχα «οργισμένο κόσμος» και με μία προκλητική επιχειρηματολογία, δικαιολόγησε τη στάση τους.

Ακόμη, ο κ. Πατούλης δεν πήρε θέση όταν τον ρωτήσαμε στις 24/5, όχι μόνο για τη στάση του κ. Ευσταθόπουλου, αλλά και για έτερο υποψήφιό του στον Πειραιά, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε βρεθεί ως πολιτικά εναγκαλιζόμενος με τη Χρυσή Αυγή».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ζητά από τον κ. Πατούλη να πάρει θέση τώρα για τον κ. Γιάνναρο. Ωστόσο, εκφράζει την αμφιβολία του, σημειώνοντας ότι «ο κ. Πατούλης είναι ο κ. Γιάνναρος του Νότιου Τομέα, είναι ο κ. Καρασαρλής της Ανατολικής Αττικής, είναι ο κ. Ευσταθόπουλος του Πειραιά, είναι ο εναγκαλιζόμενος με τη Χ.Α. έτερος υποψήφιος στον Πειραιά. Καλύπτοντάς τους πλήρως πολιτικά όλους αυτούς, ο κ. Πατούλης και το κόμμα του η ΝΔ, είναι οι ίδιοι ηθικοί αυτουργοί και εντολείς: στην ακραία χυδαιότητα και στον ακραίο σεξισμό, στην πολιτική τυμβωρυχία σε βάρος νεκρών και συγγενών, στον ακραίο πολιτικό λόγο και στο φιλοχρυσαυγιτισμό».

«Αλήθεια, οι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής θέλουν έναν Περιφερειάρχη τέτοιου πολιτικού ήθους και τέτοιας πολιτικής ηθικής;», διερωτάται, τέλος, ο κ. Μοίρας.

Δείτε τα σχετικά tweets

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Δούρου: Δεν θα υποχωρήσουμε σπιθαμή από την προάσπιση του κοινωνικού κράτους

Όταν οι «άριστοι» του Πατούλη απειλούν δημοσιογράφους της ΕΡΤ