«Εκπροσωπείς τη λαμογιά, τον δωσολογισμό και τον νεοφιλελευθερισμό» – Ο Παύλος Πολάκης ξεσπά μετά τη δήλωση Μητσοτάκη18 Σεπτεμβρίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 10:30 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:55 μμ
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλάει από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τα άρθρα 68 παρ. 2 του Συντάγματος και 144 επ. του Κανονισμού της Βουλής: Α. Επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξης Τσίπρας και οι Βουλευτές του κόμματός του και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτης (Πάνος) Καμμένος και οι Βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014, και Β. Επί της προτάσεως που κατέθεσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της διαχείρισης και των δαπανών της δημόσιας υγείας από το 1996 μέχρι σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ


Η ανοιχτά νεοφιλελεύθερη διατύπωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι μια κοινωνία χωρίς ανισότητες είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη ο οποίος σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook κατηγορεί ευθέως ως ακροδεξιό τον πρόεδρο της ΝΔ και οπαδό του κοινωνικού δαρβινισμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, μετά από αυτή τη δήλωση :

1)Είσαι ακροδεξιός,οπαδός του κοινωνικού δαρβινισμού ,το όραμα σου είναι μια κοινωνία πριν και τη Γαλλική επανάσταση .

2)Νομίζεις πως είσαι «άριστος», ενώ είσαι μια σπρωγμένη μετριότητα που λόγω οικογενειακής «παραδοςης» σε έβαλε μπροστά η διαπλοκή αυτού του τόπου για να ξαναγυρίσει στην κουτάλα ..
ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.

Η Ελλάδα έχει πολύ πιο ισχυρά «γονίδια» δημοκρατίας ,ισότητας ,αλληλεγγύης και αριστεράς
από τα «γονίδια» της λαμογιάς,του δωσιλογισμού, του Νεοφιλελευθερισμού και κοινωνικού ευγονισμού που ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!!!!

 

….απο την ομιλία του Μητσοτακη στη ΔΕΘ!!!!….«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είν…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op zondag 17 september 2017