Έξαλλος ο Σταύρος με Μάρκου: Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσ/νίκης



14 Ιουνίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:42 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:42 μμ
Discussion regarding the upcoming multi - draft bill, at the plenary hall of the Greek parliament, on June 14, 2018 / Συζήτηση σχετικά με το επερχόμενο πολυνομοσχέδιο, στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, στις 14 Ιουνίου, 2018


Εκνευρίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης με την βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, η οποία είχε εκλεγεί με το Ποτάμι και μετά την ανεξαρτητοποίησή της εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία.

Την ώρα που ο κ. Θεοδωράκης μιλούσε για συμφωνία με την ΠΓΔΜ, αναφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως πρέπει να καταστεί επιχειρηματική πρωτεύουσα στα Βαλκάνια. Σε αυτό το σημείο, ακούστηκαν διαμαρτυρίες της κ. Μάρκου, με αποτέλεσμα ο κ. Θεοδωράκης να εκραγεί.

«Αφού τολμάτε και μιλάτε – αλλά η ευθύνη δεν είναι δική σας , είναι αυτών που σας πήραν- σας λέω ότι εγώ κυκλοφορώ όχι στα σαλόνια της Θεσσαλονίκης, αλλά στους δρόμους. Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, δεν σας έχουν φωτογραφίσει ποτέ στους δρόμους , αλλά μόνο στα σαλόνια. Να τους χαίρεστε τους νέους σας συμμάχους και να την χαίρεστε. Βγάλτε τις γόβες και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη να ακούσετε τις απόψεις του κόσμου για αυτά που λέτε» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Αντί να ντρέπεστε και να κρύβεστε πίσω από τις κολόνες, έχετε την τόλμη και μιλάτε» της είπε και τη ρώτησε: «Δάνειο ζητήσατε από τη ΝΔ;»

Ο πρόεδρος της βουλής παρενέβη και ζήτησε να διαγραφεί η φράση περί γόβας από τα πρακτικά.