Ευάγγελος Αποστολάκης: Πού γιόρτασε την ονομαστική του εορτή μαζί με τον γιο του Γιάννη27 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:33 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:39 μμ


Λίγεs μέρες προτού εγκαταλείψει το σπίτι του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στον Σκαραμαγκά, ο Ευάγγελος Αποστολάκης υποδέχθηκε εκεί με αφορμή την ονομαστική του εορτή, το βράδυ της Δευτέρας, τους καλεσμένους του.

Ηχηρά ονόματα στην γιορτή του ΥΕΘΑ

Στενοί συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικά πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε κατά το παρελθόν αλλά και τώρα παραβρέθηκαν για να του ευχηθούν.

Ανάμεσά τους ο Κύπριος ομόλογός τον Σάββας Αγγελίδης, ο υπουργός Μεταναστευτική Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ο αναπληρωτής υπουργό Άμυνας, Πάνος Ρήγας, ο διευθυντής του γραφείου τον ΑΝΥΕΘΑ, Γιώργος Μπαλάφας, και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Και ο γιος του στην γιορτή

Το κλίμα ήταν πολύ καλό, αφού οι παρελάσεις κύλησαν ομαλά, παρά τις προβοκάτσιες που ετοίμαζαν ακραίοι κύκλοι. Βέβαια δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τα γελοία fake ηews περί απαγόρευσης του εμβατηρίου «Μακεδονία ξακουστή». Όπωs φαντάζεστε, τις συζητήσεις σχεδόν μονοπώλησαν τα ζητήματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής, με το Κυπριακό σε πρώτο πλάνο, λόγω και της παρουσίας Αγγελίδη. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από τη γιορτή του υπουργού Άμυνας ο γιος του και γνωστός σεφ Γιάννης Αποστολάκης.

Ο μπουφές ήταν λιτός αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες αν τον ετοίμασε ο γιος του τελικά…

Με πληροφορίες από το Έθνος

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Πολάκης μαινόμενος: Το Πάσχα τελείωσε κύριε Πάσχα – Πέστο και στον Στουρνάρα