Ευρωεκλογές 2019: Αυτός είναι ο πιο «ροκ σταρ» υποψήφιος (photo)10 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:23 μμ


Τον πιο «ροκ σταρ» υποψήφιο για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, τον βρίσκουμε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι άλλος από τον προερχόμενο από τη Νεολαία του κόμματος, Μάριο Θεοφιλάτο, τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου παρουσίασε με τρεις απλές, αλλά απολύτως ταιριαστές λέξεις: μουσικός, νέος και… ωραίος!

Ο ίδιος, με χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook, επιβεβαιώνει απολύτως τον χαρακτηρισμό του ως «ροκ σταρ», αφού στη φωτογραφία που ανέβασε παρέα με την συνυποψήφιά του από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Ελευθερία Αγγέλη, και τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς, Δημήτρη Αρκούδη, ποζάρει κάνοντας τη γνωστή ροκ χειρονομία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάριου Θεοφιλάτου 

«Από τον αγώνα για τα δικαιώματα της γενιάς μας, τα κινήματα πόλης, στη μάχη για την Καλαμαριά.

Οι νέοι και οι νέες της Καλαμαριά Αλλιώς, με τον σύντροφο Δημήτρη Αρκούδη στο τιμόνι, μπορούν να κάνουν την Καλαμαριά πόλη ανθρώπινη, πόλη για όλες και όλες. Έχουν το όραμα και την όρεξη να δημιουργήσουν το μέλλον στη γειτονιά τους.

Ολόψυχα με τον Δημήτρη και τους ανθρώπους της «Καλαμαριά Αλλιώς»!».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία εδώ

Ποιος είναι ο Μάριος Θεοφιλάτος

Ο Μάριος Θεοφιλάτος γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής στο Ρέθυμνο. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Μουσική Τεχνολογία και Σύγχρονες Πρακτικές. Εργάζεται ως μουσικός και ηχολήπτης. Συνεχίζει τις σπουδές του στο πιάνο στο Εθνικό ωδείο. Κάτοχος διπλώματος αρμονίας και ενοργάνωσης πνευστών οργάνων και τελειόφοιτος του διπλώματος της αντίστιξης.

Είναι μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2005 είναι οργανωμένος στην Νεολαία Συνασπισμού. Mέλος του Δ.Σ της σχολής του από το 2005 μέχρι το 2011 και πρόεδρος του συλλόγου σπουδαστών την περίοδο 2010-11 με την Αριστερή Ενότητα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Αχτσιόγλου: Συνάντηση με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Ο «αντικειμενικός» Πορτοσάλτε που δεν θέλει να διαμορφώνει… γνώμες (video)

Ψαριανός: Παραμένει «σταθερός» – Τα κόμματα… μετακινούνται