Φαήλος Κρανιδιώτης: Με Βασίλη Τσιάρτα παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δεξιάς20 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:08 μμ


Αύριο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τακτικό συνέδριο του κόμματος του Φαήλου Κρανιδιώτη, της Νέας Δεξιάς, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας και ο Στηβ Λάλας, ο οποίος αναμένεται να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Ωστόσο, ο κ. Τσιάρτας και ο κ. Λάλας δεν θα είναι υποψήφιοι. Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική Ελλάδος έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του στον Κρανιδιώτη και το κόμμα του, αφού οι απόψεις τους είναι σχεδόν ίδιες σε πολλά θέματα.

Εισήγηση για την έγκριση των τροποποιήσεων του καταστατικού αναμένεται να κάνει ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Χρήστος Χρηστίδης, ενώ ομιλία θα απευθύνει και ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ο Κρανιδιώτης «τρολάρει» άγρια τη ΝΔ: Τι κοινό έχει το κτίριο στο Μοσχάτο με το Βατικανό;