Γιώργος Λαμπαθάκης: Υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου ο γνωστός αρχιτέκτονας12 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:10 μμ


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο Γιώργος Λαμπαθάκης, αρχιτέκτονας και παλιός συνεργάτης της Σίσσυς Φειδά στην εκπομπή «Σπίτι από την αρχή», ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Σκύρου.

Ο συμπαθής, γοητευτικός και ενεργός στις συλλογικές δράσεις του νησιού, Γιώργος, δέχτηκε πλήθος από εγκάρδιες ευχές ψηφοφόρων του στις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα. Ο διάσημος Σκυριανός χρησιμοποιεί την εμπειρία και τις ικανότητές του ως αρχιτέκτονας μαζί με μια ομάδα αξιόλογων ατόμων και προσπαθούν να προστατεύσουν το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Σκύρου.

Ο ίδιος κατάγεται από την Σκύρο και παντρεύτηκε στον τόπο του την αγαπημένη του, ενώ το ζευγάρι ζει στο νησί και έχουν ήδη αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λαμπαθάκης πήρε το χρίσμα από τον νυν δήμαρχο Σκύρου, τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη «Σκύρος Νέα Εποχή», την υποψηφιότητα του οποίου είχε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μπογδάνος: Για χάρη του Άδωνι «πυροβολεί» Δένδια

Πέτρος Κωνσταντινέας: Φτιάχνει λαγάνες και εύχεται Καλή Σαρακοστή (photo)

Παραμένει η ΝΔ στη δίνη Γεωργιάδη