Γκάφα στην ΕΡΤ: «Ζωντάνεψαν» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (video)3 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:49 μμ


Στο χθεσινό μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ έγινε ένα λάθος καθώς ανέφεραν ως πρωθυπουργό, τον συχωρεμένο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λίγο η καλοκαιρινή διάθεση, λίγο η ζέστη από τον καύσωνα που πλήττει την χώρα μας, ίσως να έπαιξαν ρόλο σε αυτή τη γκάφα και έτσι στην ΕΡΤ, προλόγισαν ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συμμετείχε σε… σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού.

Πάντως από την ΕΡΤ κατάλαβαν το λάθος τους και διόρθωσαν το σπικάζ μετά από λίγη ώρα.

Εξάλλου, ουδείς αλάνθαστος σε αυτή τη ζωή.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ευχές του Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του (photo)

Έφοδος… Μητσοτάκη στη Βουλή για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου (video)

Αυτοψία στον χώρο του καφενείου της Βουλής έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να ελέγξει αν εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος.

Λίγο πριν την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά τον χώρο του εντευκτηρίου των βουλευτών και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν σταχτοδοχεία.

Βέβαια, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι λίγο πριν επισκεφθεί το καφενείο ο πρωθυπουργός τα είχαν μαζέψει άρον – άρον. Αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και τον χώρο τον καπνιστών, όπου υπήρχε ένας καπνιστής ο οποίος βιάστηκε να σβήσει το τσιγάρο όταν είδε τον πρωθυπουργό.

Δείτε το σχετικό βίντεο