Καμμένος: Ανάρτηση-φωτιά για Ερντογάν και Ίμια5 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:33 μμ


Με ανάρτηση-φωτιά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχολίασε τους ισχυρισμούς του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα Ίμια.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ – που έχει αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή και πρόσφατα παρέστη στα εγκαίνια της οικογενειακής επιχείρησης εμπορίας αυτοκινήτων – με tweet απάντησε στα όσα είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία είχε στείλει μήνυμα στην Αθήνα για την αποφυγή έντασης στην περιοχή.

«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Καρντάκ (Ίμια). Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως, αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν, τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως, αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Καρντάκ (Ίμια), δεν θα γίνει και από την πλευρά μας. Ο υπουργός Άμυνάς μου πιθανότατα θα καλούσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Καρντάκ (Ίμια) και στα υπόλοιπα νησιά» σημείωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για μια «συγκεκριμένη στάση» της χώρας του και ανέφερε πως η Τουρκία «δήλωσε πως, αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν», τότε θα υπάρξει «διαφορετική απάντηση».

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

«Εμείς θα τιμάμε τους Ήρωες μας στα Ελληνικά ΙΜΙΑ και εσείς όπως πάντα Ερτογάν θα κάθεστε σαν κότες», έγραψε ο Π. Καμμένος.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ερντογάν: Δεν είχαμε κρίση φέτος στα Ίμια – Δεν πήγαν οι Έλληνες άρα ούτε εμείς