Κεραμέως: «Φάουλ» ο πρόωρος σχολιασμός των βάσεων στον ΣΚΑΪ28 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:14 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:14 πμ


Η Νίκη Κεραμέως είναι μία νέα πολιτικός και ηλικιακά και με βάση τα χρόνια της θητείας της στο Κοινοβούλιο. Μόλις ένα μήνα πριν ανέλαβε το πρώτο της υπουργικό χαρτοφυλάκιο, αυτό της Παιδείας.

Επομένως, θα μπορούσε να έχει μία περίοδο χάριτος για ενδεχόμενους λανθασμένους χειρισμούς. Ωστόσο, χθες, την ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων, έκανε ένα μεγάλο πολιτικό, βαθιά αντιθεσμικό και επικοινωνιακό φάουλ, που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Μεροληπτική στάση υπέρ του ΣΚΑΪ από την Κεραμέως

Έδωσε συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και σαν να ήταν εκπαιδευτικός αναλυτής έδινε πληροφορίες για το πώς θα κινηθούν οι βάσεις εισαγωγής. Προφανώς τα στοιχεία που ανέλυε ήταν έγκυρα, έχοντας την εσωτερική πληροφόρηση από την αρμόδια Διεύθυνση Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας.

Ωστόσο, η παρουσία της στο στούντιο ενός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού θολώνει επικίνδυνα την εικόνα της. Επέδειξε μεροληπτική στάση υπέρ ενός συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης την πιο κρίσιμη ημέρα του εκπαιδευτικού ρεπορτάζ, απαξιώνοντας τους εκπαιδευτικούς συντάκτες. 

Κανένας υπουργός Παιδείας στο παρελθόν δεν έχει δώσει συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης την ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων. Αντί αυτού, θα μπορούσε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπως γινόταν μέχρι το 2016, επί υπουργία Νίκου Φίλη. Εκεί θα μπορούσε να δημοσιοποιήσει και στατιστικά στοιχεία και ταυτόχρονα να κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα της κυβέρνησης, προκειμένου να βελτιωθούν οι στρεβλώσεις στο εξεταστικό σύστημα.

Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία» 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Ο Μητσοτάκης, ο Τσιόδρας, ο Παπαδήμος και η Προεδρία της Δημοκρατίας

ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος στηρίζει Φώφη

Ο Μητσοτάκης κάνει διακοπές και το Twitter παίρνει «φωτιά»

Πολάκης: «Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά» – Στην Ιατρική Αθήνας η κόρη του

Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις 2019 και μεταξύ άλλων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εισήλθε και η κόρη του Παύλου Πολάκη, η οποία πέρασε στην ίδια σχολή με τον πατέρα της.

Η κόρη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην Ιατρική Αθήνας, την ίδια σχολή που φοίτησε ο πατέρας της.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε γνωστή την είδηση όπως και τη χαρά της οικογένειάς του με ανάρτησή του στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. Η Πέρσα μου μπήκε ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ!! Συγχαρητήρια καρδιά μου ! Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη στη ζωη σου γιατρινα μου!!!», ενώ ανάρτησε δύο φωτογραφίες με την κόρη του, μία παλαιότερη και μία σημερινή.

Δείτε την ανάρτηση

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ .Η Πέρσα μου μπήκε ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ!!Συγχαρητήρια καρδιά μου !Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη στη ζωη σου γιατρινα μου!!!

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Dinsdag 27 augustus 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Θα ρουφήξουμε τα σκουπίδια στα Εξάρχεια – «Σκόνη» οι μετανάστες (video)