Κικίλιας: Κατέθεσε αγωγή κατά του Στέφανου Χίου29 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:28 μμ


Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προχωράει σε αγωγή εναντίων της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του Στέφανου Χίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την υπόθεση:

«Ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, μετά τη συνεχή συκοφαντική λιβελογραφία προς τον ίδιο και την οικογένειά του με προσβλητικές και υβριστικές αναφορές και χυδαίους χαρακτηρισμούς, που σε κάθε περίπτωση ξεφεύγουν του δημοσιογραφικού καθήκοντος και θίγουν έντονα την τιμή και την υπόληψή του, εξουσιοδότησε τη δικηγορική μας εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ, ώστε να προχωρήσει στην άσκηση αγωγών εις βάρος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του Στέφανου Χίου. 

Χρέος όλων μας – και ειδικά ενός πολιτικού – είναι να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εκμηδενιστεί το φαινόμενο της παραγωγής και αναπαραγωγής της χυδαιότητας και της συκοφαντίας στην κοινωνία μας και να περιφρουρείται η δημοκρατία και ο υγιής πολιτικός λόγος και δράση».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Βαρβιτσιώτης: Συνεχίζει να στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Κοτζιάς ξεσπαθώνει

Από το ίδιο πιάτο τρώει και ο… Μπαλάσκας; (video)