ΝΔ: Δύο «ξένες» στο ίδιο υπουργείο26 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:01 μμ


ΝΔ: Πονοκέφαλος για το νέο επιτελείο του υπουργείου Παιδείας οι τρέχουσες διαδικασίες για τις τοποθετήσεις αναπληρωτών της επόμενης σχολικής χρονιάς και οι 4.500 προσλήψεις στην ειδική αγωγή.

Ίδιες συσκέψεις διαφορετικές αίθουσες για Κεραμέως – Ζαχαράκη

Οι οριστικοί πίνακες, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι έτοιμοι νωρίτερα από τον Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να προκρίνονται δύο σενάρια. Το πρώτο αφορά την πρόσληψη των αναπληρωτών από τους παλιούς πίνακες και το δεύτερο την πρόσληψή τους από τους προσωρινούς πίνακες χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων(!).

Οι συγκεχυμένες πληροφορίες δείχνουν ότι υπάρχει διάσταση απόψεων στο επιτελείο ως προς την επίλυση του ζητήματος, ενώ «κακές γλώσσες» αναφέρουν ότι η υπουργός Νίκη Κεραμέως και η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη πραγματοποιούν ξεχωριστές συναντήσεις σε διπλανές αίθουσες για το ίδιο θέμα… 

Πηγή: Εφημερίδα «Αυγή» 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Έλλη Στάη: Η άγνωστη σχέση με βουλευτή της ΝΔ

Μητσοτάκης: Πανικός για το χαλασμένο ασανσέρ

Έλενα Ακρίτα: Απίστευτη ανάρτηση για Στάη – Μητσοτάκη (photo)

Τσίπρας: Η αινιγματική χειραψία με Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο 

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή τη δεξίωση για την 45η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Μόλις έφτασε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, χαιρέτισε δια χειραψίας όλους τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δυο τους, στο «κλικ» που πέτυχε τη χειραψία τους φαίνονται σε χαλαρό κλίμα να γελάνε, μάλιστα, με κάτι που λέει ο κ. Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη. Το τι ειπώθηκε, μένει μεταξύ τους, ωστόσο πρόκειται για μία πολύ πετυχημένη φωτογραφία, δείγμα πολιτικού πολιτισμού.

Οι δυο τους μπορεί να αντιπαρατίθενται συχνά στη Βουλή και στην κεντρικοπολιτική σκηνή, ωστόσο αυτό δεν τους καθιστά «αιώνιους» εχθρούς… 

Δείτε τη σχετική φωτογραφία 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Κακλαμάνης: «Πυρά» κατά Μαξίμου – Μιχαηλίδου

Μετακλητοί: Όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά… αυξήθηκαν

Γιατί με το επίδομα για μητέρες κάτω τον 30 «καλωσορίζουμε» το 1950