ΝΔ: Ο Μητσοτάκης «τελείωσε» στέλεχος για τη χυδαία ανάρτηση για την Κούνεβα28 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:11 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:36 μμ


Την άμεση διαγραφή του Συντονιστή Ετεροδημοτών Κώστα Στεφανίδη αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο με αφορμή τη μη εκλογή της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Ο Γραμματέας της ΝΔ Λευγέρης Αυγενάκης έκανε το εξής tweet: «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας».

Εκλογές 2019: Σάλος με χυδαία ανάρτηση κατά της Κούνεβα (photo)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση από λογαριασμό στο Facebook, που αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρήστης του facebook που δηλώνει «Συντονιστής Ετεροδημοτών Νέας Δημοκρατίας» έγραψε στο προφίλ του: «Τώρα που η Κούνεβα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!».

Χαμός στα social media

Η ανάρτηση προκάλεσε σωρεία αρνητικών σχολίων στα social media, αφού αναφέρεται σε μια γυναίκα που κατάφερε να επιζήσει από την επίθεση με οξύ, όταν τόλμησε να διεκδικήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων στην καθαριότητα ιδιωτικής εταιρείας.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε, ο συγκεκριμένος κύριος, που δηλώνει νεοδημοκράτης, έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτηση από το προφίλ του.

Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Βελόπουλος: Bίντεο – κόλαση από Κανάκη για τον ευρωβουλευτή (video)