Η κουμπαριά Μητσοτάκη με Συνολάκη και τα… ντολμαδάκια της Μαρέβας14 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:56 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:47 πμ


Αν θελήσετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον καθηγητή Συνολάκη, που επιμελήθηκε του πρόσφατου πορίσματος  που υποτίθεται ότι είναι «κόλαφος» για την κυβέρνηση- σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι, θα πέσετε πάνω σε ένα ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο, ρεπορτάζ.

Ο καθηγητής Συνολάκης, τον οποίο με τόσο πάθος επικαλούνται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο είναι κουμπάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέλος του Ιδρύματος Μητσοτάκη, αλλά συν-έτρωγε στο ανακαινισμένο σπίτι του Μητσοτάκη, ανάμεσα σε πλήθος καλεσμένων (πολιτικών, δημοσιογράφων κλπ) λίγες εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι, τα ντολμαδάκια της Μαρίκας τα οποία τα σέρβιρε η Μαρέβα Γκραμπόβσκι αλλά είχε παρασκευάσει η Έμμα, η Φιλιππινέζα που πέρασε τη ζωή της με τη Μαρίκα και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Πυρά» από τον Πολάκη

Σφοδρά «πυρά» εναντίον του καθηγητή φυσικών καταστροφών, Κώστα Συνολάκη, εξαπέλυσε και ο Παύλος Πολάκης, μετά την παρουσίαση του πορίσματος για την πυρκαγιά στο Μάτι στο οποίο ο πρώτος ισχυρίστηκε ότι η περιοχή θα μπορούσε να εκκενωθεί μέσα σε 30 λεπτά.

«Συνολάκης ….. Μάλιστα….. Μέτα Χριστόν προφήτης … Με το κύρος του βαφτιστηριού Μητσοτάκη, του μέλους του ΔΣ του Ιδρύματος Μητσοτάκη και τοποθετημένος από τον Μητσοτάκη στο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών…. Συνολάκης ….εκκενώνει το Μάτι από 35 έως 55 λεπτά αναλόγως το σταθμό που δίνει συνέντευξη!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook του.

Συνολακης ….. Μαλιςτα….. Μετα Χριστον προφήτης … Με το κύρος του βαφτιστηριου Μητσοτακη ,του μέλους του ΔΣ του…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Donderdag 13 september 2018

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Μητσοτάκης: Η Δικαιοσύνη να λάβει υπ’όψιν της την έκθεση Συνολάκη για το Μάτι (video)

Αποκάλυψη: Συνάντηση Παπαχελά – Χριστοφοράκου στο Μόναχο